Jugadors i cos tècnic del Palma Air Europa promouen l’esport i els valors al CEIP Felip Bauçà de Palma

17 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Baloncesto
Visita

Visita

Jugadors i entrenadors del Palma Air Europa de bàsquet han visitat avui el CEIP Felip Bauçà de Palma en una trobada organitzada per la direcció insular d’Esports i el club Bahía San Agustín emmarcada dintre del programa JUGAM amb l’Elit. Xavi Medori, Roger Fornàs, Álvaro Frutos, Gabe Rogers i Ben Mockford, acompanyats per l’entrenador Xavi Sastre i el seu segon, Javier Cerveró, han compartit experiències de les seves carreres esportives i acadèmiques, han xerrat de la importància dels valors tant a l’esport de base com a l’esport d’elit i han respost a les preguntes que els infants tenien preparades. Fins i tot han tingut temps de jugar un tradicional ‘KO’ on més d’un infant ha mostrat molt bones maneres jugant a bàsquet.

Visita

Visita

La trobada, que s’ha realitzat al gimnàs del col.legi, ha estat organitzada per torns i així totes les classes han pogut compartir una estona amb els seus ídols. A més, els alumnes han rebut un pòster firmat amb la foto de la plantilla i uns missatges de valors, i també entrades pel partit que jugarà l’equip el pròxim diumenge 22 de gener a Son Moix davant el Marin Peixegalego.

.

.

.

.

.IMG_1201_01

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com