Abonaments especials per als partits del Mallorca dins el programa Jugam amb l’Elit

20 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol
El vicepresident primer, Francesc Miralles, i el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango durant la signatura del conveni de col·laboració.

El vicepresident primer, Francesc Miralles, i el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango durant la signatura del conveni de col·laboració.

El vicepresident primer i conseller d’Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles i el conseller delegat del RCD Mallorca, Maheta Molango han signat aquest migdia un conveni de col·laboració per facilitar l’accés dels infants i joves d’esport base als partits del Mallorca. Es calcula que l’acord podrà beneficiar fins a 16.000 participants dels Jocs Esportius Escolars del Consell.

L’acord s’inscriu dins el programa Jugam amb l’Elit, a través del qual la Direcció Insular d’Esports col·labora amb 9 equips d’elit per a la difusió i promoció dels valors en l’esport base. Entre aquests equips es troba el RCD Mallorca.

A través del conveni de col·laboració, signat aquest migdia a la ciutat esportiva de Son Bibiloni, tots aquells infants i joves que estiguin inscrits en el programa Jocs Esportius Escolars del Consell podran accedir amb avantatges econòmiques a un abonament per assistir als partits del RCD Mallorca. El conveni té una durada de dues temporades i el preu establert és de 30€ per al que queda de temporada 2016/2017 i de 40€ per a la temporada 2017/2018 –en el cas que el Mallorca pugi a primera divisió, aquesta quantia s’incrementaria fins els 65€-. Es calcula que 16.000 infants i joves d’arreu de Mallorca, d’entre 3 i 16 anys, es podran beneficiar d’aquestes condicions.

El vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, ha agraït el compromís i la generositat dels equips i esportistes d’elit que col·laboren amb el programa de difusió de valors en l’esport base del Consell de Mallorca. Per a Miralles “aquest acord permet al Consell donar difusió a la feina que es ve desenvolupant des de fa anys en l’àmbit d’esport base i que és present dins els clubs, les escoles, els ajuntaments…però necessitam també exemplificar aquests valors a través dels jugadors professionals. Estic segur que el club guanyarà amb l’exemplarietat que pot donar davant la societat i això el fa més gran, el converteix en referent i trascendeix els resultats esportius: dignifica i amplifica la dimensió social d’un club. Hem de tenir en compte que tots els jugadors professionals han passat per programes esportius de base. Per tant, aquest retorn dels clubs professionals a l’esport de base és un gest que ajuda a consolidar aquesta presència exemplar de l’esport dins la nostra societat”.

Durant l’acte, la directora insular d’Esports, Margalida Portells, ha presentat les camisetes i pitralls amb missatges de valors que lluiran els voluntaris que fan feina durant els partits acomodant la gent –pitrall vermell-, els infants i joves d’equips base durant els entrenaments –pitrall groc i blau- i camisetes del programa Jugam amb l’Elit vermelles que es regalaran a infants i joves en les diferents accions conjuntes que dugui a terme la Direcció Insular d’Esports amb el RCD Mallorca.

La directora insular d'Esports, Margalida Portells, el conseller delegat del RCD Mallorca i el vicepresident primer mostren les camisetes i pitralls que incorporen missatges de valors.

La directora insular d’Esports, Margalida Portells, el conseller delegat del RCD Mallorca i el vicepresident primer mostren les camisetes i pitralls que incorporen missatges de valors.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com