C.C.E. SANT LLUIS. Previa Regional Preferent

20 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

L’equip de Micki Gomila s’enfrontarà demà dissabte a la UE Sami amb el Municipal de Ses Canaletes com amfitrió. El partit està previst per a les 18:00 hores amb arbitratge de Nil Torras Cubas.

El quadre lluisser necessita els punts com ‘aigua de maig’ i amb aquest objectiu saltarà al terreny de joc per recuperar el camí del triomf perdut setmanes enrere i estrenar el seu caseller de victòries en aquesta recent inaugurada competició de Lliga. Per enfrontar-se a l’equip ciutadellenc, el tècnic, Micki Gomila, comptarà amb una plantilla, de nou minvada per les lesions i per compromisos laborals.

La UE Sami de Tobal Tuduri ocupa la tercera posició de la taula amb set punts després de dues victòries i un empat, de tres jornades jornades disputades. L’equip de Tobal Tuduri, que porta ja algunes temporades al club verd-i-blanc, va vèncer a CD Migjorn (3-0) en l’última jornada i anteriorment al CE Ferreries (1-0) així com va aconseguir arrencar un punt en la seva visita a Sant Carlos (1-1) en el seu únic desplaçament fins a la data.

Per la seva banda, els blaus, han tornat a recuperar el joc i les sensacions de les primeres jornades de Copa i que havien perdut amb el pas de les trobades que fet i fet li van condemnar a una eliminació en el torneig del KO i en un mal inici de lliga del qual sumen un empat i tres derrotes consecutives, davant el CF Sporting de Maó (4-2), CE Ferreries (1-0) i UD Mahon (2-1), en el seu últim partit.

Amb aquesta mala ratxa, els nostres afrontaran el partit i amb el plus de motivació que el porta el poder donar un cop d’efecte a la seva dinàmica per intentar tornar al camí del triomf que tant desitgen.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com