C.C. Sant Lluis. Previa Regional Preferent

27 enero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

Los Nogales d’Es Migjorn rebrà aquest proper diumenge, 16:30 hores, al conjunt Regional dirigit per Micki Gomila que es presenta en el feu migjorner amb l’única idea de tallar una ratxa negativa que s’allarga ja massa en el temps.

A l’horitzó es veu la setmana de descans de la que gaudiran els nostres la propera jornada, pel que una victòria davant els de Victor Perez deixaria un gust dolç abans de la interrupció que els marca el calendari.

Durant la setmana, la intensa pluja a condicionat el treball dels de Gomila que han hagut de variar el seu pla d’entrenaments per causes metereològiques. La moral dels lluissers esta intacta tot i que no acaben de trobar la tecla que li permeti sumar de tres en tres, però, vista l’evolució del grup en les ultimes jornades la victòria esta a prop. El grup ha mostrat enormes signes de tenir la intensió de tornar a sumar de tres i consolidar una idea de joc que es ve plasmant partit rere partit.

El rival serà el CD Migjorn del “lluisser” Victor Perez, un equip sempre complicat per a qualsevol rival i que té en el seu haver una victòria, un empat i dues derrotes en aquestes primeres quatre jornades disputades.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com