CCE Sant Lluís. Previa Regional Preferent

10 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
.

.

La trobada d’aquest diumenge serà dirigida per Juan Lorenzo Caules Saurina, auxiliat a les bandes per Joan Pons Coll i Xavi Torras Cubas.

L’equip Regional buscarà aquest diumenge encadenar la segona victòria consecutiva en Lliga davant el CD Menorca a la vuitena jornada de la competició insular que es disputarà a Ses Canaletes a les 17:00 hores.

Després de la victòria a Los Nogales davant el CD Migjorn, els blaus es troben davant la seva oportunitat d’aconseguir el segon triomf consecutiu, per segona vegada aquesta temporada.

El tècnic local seguira arrossegant baixes, amb la infermeria a poc a poc buidant totes les baixes, i que sempre te visita d’algun jugador que no pot estar a l’disposició del cos tècnic per al partit de cap d setmana.

Aquest partit suposarà el retorn de la pilota a Ses Canaletes des del 8 de gener, atès que entre el partit ajornat davant la UE Sami, com la jornada de descans del cap de setmana passat, la parròquia local no veu els seus des d’aquesta data.

A la banqueta rival s’asseurà Tolo Rosello, conegut a la parròquia lluissera donat el seu passat com tecnico en el futbol base de la nostra Entitat.

El planter maonès arriba a Ses Canaletes amb un balanç d’una victòria, dos empats i quatre derrotes i amb tres setmanes consecutives sense aconseguir la victòria.

Aquesta temporada, totes dues esquadres es van enfrontar en l’última jornada de Copa a l’Estadi Mahones amb un resultat voluminós a favor dels de Rosello, 7-2, que dista molt de la realitat existent entre les dues plantilles. La temporada passada en l’enfrontament entre tots dos a Ses Canaletes, els pupils del llavors entrenador Jose Angel Moyano, van caure per 0-2 davant els maonesos, amb gols de Joan Pons i Nacho Mateo.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com