CCE SANT LLUIS. Previa Regional Preferent

3 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
Foto: CCE Sant Lluis

Foto: CCE Sant Lluis

Una sortida d’allò més exigent. El conjunt de Miki Gomila reprèn aquest diumenge el torneig insular en la sempre difícil visita al CE Alaior (16.30 hores, Pau Carbonell), un rival que ha anat de menys a més amb el pas de les dates i que poc té a veure amb el qual va aconseguir el títol de Copa.

El grup lluiser viatja amb la coneguda absència per lesió de Migue Coll i pendent de l’estat físic de varis dels seus jugadors, que haurà de decidir el tècnic a darrera hora si compta amb ells, sempre que superin la ultima prova abans de l’envit.

Els blaus visiten a un CE Alaior que, després de remuntar diversos llocs a la taula, ja està a l’aguait de la zona alta. Un rival més molt difícil de batre, a un Los Pinos, on aquest any han cedit tan sols tres punts, en la ja llunyana jornada 4 de Copa contra el que seria fet i fet el seu rival a la gran final, la UD Mahon.

El talent de la seva parella de davanters (Gabi i Fuguet); l’enorme capacitat treballadora del seu centre del camp (Vilallonga, Marc Sintes); són armes que els de Julian Calzada volen intentar mostrar sobre el camp per imposar-se a un CCE Sant Lluís que viatja decidit a treure uns tres punts que necessiten com aigua de maig per no desenganxar-se de la competició a falta de set jornades.

Tots dos equips arriben a l’enfrontament amb dinàmiques similars, set punts dels últims quinze possibles per als locals i sis punts de quinze possibles per als de Ses Canaletes. El principal objectiu dels lluissers ha de ser donar un pas endavant en el treball defensiu i baixar la mitjana de gols en contra, 1,5 gols per partit, que l’estar condemnant en aquesta lliga. Coses del futbol i mirant detalladament la classificació, els nostres es troben amb set punts, a cinc punts del tercer classificat, l’Atlètic Ciutadella, equip que compta exactament amb els mateixos gols a favor i en contra que els de Miki Gomila però que a sabut rendibilitzar al màxim els seus gols a favor per sumar punts i plantar-se a les zones de privilegi.

El treball en cada àrea ha de ser més productiu per als de Ses Canaletes i per això porten treballant tota la setmana, el sumar de tres en tres comença a ser una gran necessitat per tornar al camí del triomf en una lliga regional d’allò més competida.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com