Comunicat U.D.Alaro; EXPULSEM LA VIOLÈNCIA DEL NOSTRE FUTBOL!

20 marzo 2017 | Por | Categoria: Futbol Base, General
.

.

La junta de la UD Alaró vol transmetre la seva desolació davant els fets que varen passar ahir durant el partit de categoria infantil del nostre club i el Collerense, quan seguidors i familiars dels dos equips protagonitzaren una vergonyosa brega.

Des del club pensam que els fets són extraordinàriament greus i actuarem en conseqüència, fugint de cercar bons i dolents entre les dues formacions. Si bé és cert (i evident a les imatges enregistrades) que aficionats dels dos equips varen actuar de manera totalment reprobable, volem agrair i destacar que persones dels dos equips intentassin mediar per tranquil·litzar la situació.
Tenim clar quin és el nostre objectiu i el nostre compromís amb l’educació dels nostres infants i joves del futbol base, i per aquesta raó en aquests moments només ens queda demanar perdó com a club pel mal exemple que es va donar ahir al nostre camp.
La junta gestora es reunirà avui a les 18 hores per decidir quines mesures es prenen.

Deje su comentario