Retorn de Sant Bartomeu amb tres punts sota el braç

20 marzo 2017 | Por | Categoria: Futbol, General, Menorca
.

.

Victòria més que soferta i treballada en un dels camps més difícils de la categoría,  com és el de Sant Bartomeu de Ferreries (1-3). Moyano i Zurbano, dos dels “vells rockers” del futbol menorquí van aplanar el camí des de l’inici i, fet i fet, va ser decisiva la seva aportació amb un precís cop de cap que va posar el 0-1 al minut un del primer d’ells i poc després, al 7, va ser el davanter navarres el que va posar el 0-2 en un obrir i tancar d’ulls.

Malgrat el gran inici dels de Miki Gomila, el duel va tenir força intensitat en què el CCE va tenir les millors ocasions en el primer temps en les botes de Zurbano i Ricki, però els seus intents van acabar en sac trencat. En els primers minuts, el CCE va començar amb força empenta buscant arribar amb la major velocitat possible a l’àrea de Arguimbau. A la primera que va tenir, el servei de córner era rematat al fons de la xarxa per Moyano, que donava la primera alegria als de Ses Canaletes. Els pupils de Gomila, no van deixar de córrer durant els noranta minuts, tot i que en el segon temps van perdre el control del partit, cosa que va donar opcions als de Pere Genestar.

Amb l’avantatge al marcador, el CCE va començar a fer-se amo del centre del camp amb el treball de Manu, Basili i Isaias i, al minut 8, Zurbano posava mes avantatge a favor dels blaus quan tot just l’espectador havia tingut temps de prendre seient. La rèplica la va posar el l’equip local passada la mitja hora, en la primera acció de perill, però el bon fer defensiu dels de Ses Canaletes deixa el resultat tal com estava per arribar al descans.

Amb l’avantatge per als de Gomila es va arribar al descans i, només començar la segona meitat, semblava que era el CE Ferreries el clar favorit a emportar-se el partit, donat el perill que generaven, sobretot, Llonga i Segui cada vegada que connectaven amb la pilota. La primera ocasió del segon temps va acabar al fons de la xarxa, era Sergi el que apropava als de Genestar a un sol gol de diferència. Amb el partit totalment revolucionat, les substitucions ordenades pel tècnic lluisser, van donar més equilibri al grup que a poc a poc va anar aturant el plus d’intensitat dels blaugranes. En els últims vint minuts, la trobada es va convertir en un mar d’anades i vingudes per a tots dos costats, uns per aconseguir la igualada i l’altre per donar el “estocazo” definitiu al seu rival. Quan pitjor estaven les coses per als de Gomila i, ja al minut 88, una contra tancada amb encert per Othman donava aire als nostres que es van tornar de Sant Bartomeu amb els tres punts sota el braç.

La victòria deixa als de Gomila en setena posició però tenint a tir la quarta plaça de la classificació, tan sols quatre punts els allunyen del Atletic Ciutadella, actual propietari d’aquesta posició. L’aturada del proper cap de setmana a la categoria Regional permetrà als nostres intentar buidar la infermeria en vistes posades en el seu proper objectiu, derrotar el líder a Ses Canaletes en la 13a jornada de Lliga.

Deje su comentario