Rugbi i Vòlei a la primera jornada de formació

28 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes
.

.

Un seguit d’activitats esportives han tengut lloc aquests dies a Capdepera dins el mes de l’esport gabellí.

Ahir van tenir lloc dos entrenaments de tecnificació, de vòlei i de rugbi, dos esports amb clubs nous a Capdepera, organitzats pel Servei Municipal d’Esports amb la col·laboració de la Fundació de l’Esport Balear. L’entrenament de rugbi va anar a càrrec de l’entrenador Boris Gutiérrez, i varen participar esportistes del centre i els jugadors del club gabellí. L’entrenament de vòlei va anar a càrrec de l’entrenador Ernesto Rodríguez, i varen participar esportistes del centre i jugadors dels clubs de Capdepera i d’Artà.

 

L’entrenament es va complementar amb la primera jornada de formació que va tenir lloc a l’IES Capdepera a càrrec dels entrenadors i del nutricionista Andreu Canals. Els jugadors resolgueren dubtes sobre preparació física i nutrició. A l’acte hi va assistir el regidor d’Esports, Pere Terrassa.

 

DSC_0048_01El cap de setmana es va disputar la final del torneig de futbol sala en la qual va guanyar l’equip Cruz Villalba, en segon lloc Bar Los Amigos i en tercer lloc Decorativa dcr. Hi varen participar 14 equips. La regidora de Turisme, Mónica Viejo, en representació de l’Ajuntament de Capdepera, va ser l’encarregada de lliurar els trofeus.

 

A més, hi va haver una xerrada a la piscina municipal per a la tercera edat sobre la importància de l’activitat física, a càrrec de la psicòloga esportiva, Marga Vives. Per completar la conferència, avui els usuaris de la Residència SAR QUAVITAE de Font de sa Cala i els del Centre de Dia han fet una sessió d’esport a la plaça dels Pins, organitzada pel Servei Municipal d’Esports.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com