CCE Sant Lluis. Previa Regional Preferent

31 marzo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
Foto: CCE Sant Lluis

Foto: CCE Sant Lluis

El conjunt Regional Preferent torna a la competició. Després, de l’aturada marcada en el calendari el passat cap de setmana per l’equip de Micki Gomila, aquests tornen a Ses Canaletes per rebre el líder invicte de la competició, la UD Mahon.

Des de les 18.00 hores, els lluissers es mediran al conjunt de Juan Romero, que suma 10 victòries en tretze partits de lliga, units a tres empats que els deixen com el primer classificat, amb quatre punts més que el seu immediat perseguidor, la UE Sami, proper rival a domicili per als de Micki Gomila la propera setmana.

Després d’un partit amb dues cares en el seu últim envit davant el CE Ferreries i que acaba en victòria (1-3), els blaus arriben a la trobada amb la missió de retrobar-se amb el seu joc, davant un rival que a domicili s’ha mostrat com un dels més solvents de la competició. Abans de saltar a la pista, l’entrenador del lluisser, ha treballat tota la setmana amb pràcticament la plantilla al complet, tot i que alguns dels seus jugadors han treballat al marge del grup per recuperar-se de algunes molèsties físiques que els fan ser dubte per al partit.

Conscient de les dificultats per detenir un equip amb el potencial de la UD Mahon, els locals han de mostrar la fortalesa que mostren a casa per poder treure coses positives d’aquesta trobada i d’aquesta manera encadenar la segona victòria consecutiva i acumular tres jornades sense conèixer la derrota.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com