Cadetes Menorca IIª Reg. : Derrota del ATCO VILLACARLOS (0) – frente a un buen CE. FERRERIAS (2)

1 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base
.

.

Hoy se ha disputado la jornada número 14 y última del campeonato de liga entre los equipos del AT Villacarlos y el CE Ferreries con victoria visitante con el resultado de 0-2.  El equipo azulgrana se ha hecho dominador del encuentro y ha generado numerosas ocasiones de gol desde los primeros minutos pero el balón no ha querido entrar hasta el minuto 52 ya en la segunda parte por mediación de Pere Pons, el At Villacarlos se ha defendido bien, el poco margen del resultado le ha mantenido vivo durante casi todo el partido, ha intentado replegarse y salir a la contra, el CE Ferreries ha seguido presionando arriba impidiendo salir con claridad al AT Villacarlos. Hasta el minuto 68, el partido seguía con la victoria mínima visitante, ha sido de nuevo Pere Pons que ha marcado el segundo tanto, dejando así sentenciado el partido y haciendo un poco más de justicia en el marcador, aunque sin haber jugado un partido brillante, el CE Ferreries ha sido justo vencedor del partido.

FICHA TECNICA

CATALAN

Avui s’ha disputat la jornada número 14 i última del campionat de lliga entre els equips de l’AT Villacarlos i el CE Ferreries amb victòria visitant amb el resultat de 0-2. L’equip blaugrana s’ha fet dominador del partit i ha generat nombroses ocasions de gol des dels primers minuts però la pilota no ha volgut entrar fins al minut 52 ja a la segona part per mediació de Pere Pons, l’At Villacarlos s’ha defensat bé, el poc marge del resultat l’ha mantingut viu durant gairebé tot el partit, ha intentat replegar-se i sortir a la contra, el CE Ferreries ha seguit pressionant a dalt impedint sortir amb claredat a l’AT Villacarlos. Fins al minut 68, el partit seguia amb la victòria mínima visitant, ha estat de nou Pere Pons que ha marcat el segon gol, deixant així sentenciat el partit i fent una mica més de justícia al marcador, tot i que sense haver jugat un partit brillant , el CE Ferreries ha estat just guanyador del partit.