Empat que no li serveix a cap dels dos

3 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
Foto - Victor Cicuendez

Foto – Victor Cicuendez

CCE Sant Lluís i Dosa CF van empatar (1-1) al Municipal de Ses Canaletes en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga juvenil. L’empat no li serveix de gaire a cap dels equips, que es troben molt lluny de la lluita pel títol.

En un dels últims partits d’aquest diumenge, la trobada era un dels més cridaners; dos equips que van tenir sort dispar a la Copa i que ara en lliga aspiraven a estar mes ficats en la lluita pel títol. Una victòria dels de Ciutadella els posava a sis punts del lider, que ara se li s’allunya en vuit punts a falta de cinc jornades per al final de la competició. Els de Noval per la seva banda acaben la jornada a nou punts del CE Alaior, cinquè classificat i que a conseguit tallar la classificació i assegurar pràcticament aquesta posició. Els locals també havien de guanyar, perquè si bé tenen un bon present en el torneig que esta a punt de finalitzar, el acabar en la millor posició possible, el millora animicament de cara a la propera temporada.

Va ser un partit amb molt poques emocions en la primera part, els blaus van ser el que més van voler i el que més va arribar fins al guardameta Saurina. Un desafortunat però molt treballador, Fortuny, es va perdre el gol en algunes jugades, el que li allunya de la sort de cara a la porteria contrària. Els de Pons, per la seva banda van mostrar molt poc també en la primera meitat, buscant alguna intentona a les botes de Karim, el millor dels seus durant tot el partit.

Els de Noval, amb l’entrada de Raul per Fran al descans, va començar bé la segona etapa del partit i abans dels cinc minuts va tenir un parell d’arribades en on va poder anotar, però Saurina va estar atent per contenir la pilota.

El segon temps va ser diferent a la primera meitat, perquè després li va tocar el torn d’arribar a zona ofensiva als visitants. Karim va executar de molt bona forma un tir lliure per permetre el lluïment de Llorenç. Minuts després, el que va provar l’arquer de Ses Canaletes va ser Yeray, però el porter lluisser estava de dolç, en pocs minuts, va treballar més que en la primera etapa. Per moments van intercanviar atacs constants que donaven ritme al partit., els locals van poder marcar però Eric Victori tampoc acertar enfront de l’arc.

Les situacions començaven a arribar, els dos equips es van despertar i van treure el millor del seu repertori. Tres faltes en la frontal de l’àrea, pràcticament consecutives, a favor dels de Pons, posavan seriós perill a la porteria lluissera, en l’últim intent d’ells, al minut 81, va acabar amb el xut al fons de la xarxa de Karim que posava el 0-1 a nou minuts del final.

Foto-CCE-Sant-Lluis-28-1-300x169El CCE no va quedar tocat i va anar a buscar l’empat, també va tenir les seves ocasions fins al final del partit i als 89 minuts, Eric Victori va posar l’empat per als lluissers, que va tenir el partit a les seves mans en el descompte en una contra sense el porter visitant en la seva meta, que acaba en situació desaprofitada per posició incorrecta en l’última passsada de Peñato a Eric, que acaba anul·lada pel col·legiat, Xavi Torras, molt protestada pels locals però encertada plenament pel trencilla de la trobada, a trobar-se sol un defensor de per darrera de la pilota, davant la no presència del Saurina sota pals.

La trobada va morir en aquesta jugada final i amb els ànims alterats en els dos equips que volien els tres punts per seguir buscant les seves particulars objectius en el tram final de temporada.