LAIA TALTAVULL I CRIS PONS A LA IV COPA INTERCONTINENTAL DE KARATE

7 abril 2017 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
Cris Pons i Laia Taltavulll,

Cris Pons i Laia Taltavulll,

El proper divendres 7 d’abril les dues karatekes del club Shotokan Ciutadella, club integrat a l’escola d’arts marcials Físics, Cris Pons i Laia Taltavulll, parteixen cap a la ciutat Càntabra de Torrelavega, per a participar en la IV Copa Intercontinental de karate. Les dues ciutadellenques han estat convocades per la Federació Balear de Karate, juntament amb altres tres companyes d’Eivissa i una mallorquina.

Aquesta Copa per primera vegada acull a les categories cadet i júnior, categories en les quals hi participaran Pons i Taltavull, ja que en altres edicions únicament era per la categoria sènior i en les modalitats de kata i kúmite.

Des del club de ponent «confiem en que les dues representants ciutadellenques facin un bon paper ja que hi acudeixen molt ben preparades, però conscients del gran nivell que es trobaran a dins del tatami davant importants contrincants»

Deje su comentario

  • Mantente informado