CAP DE SETMANA INTENS I PRODUCTIU PER FÍSICS

11 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Artes Marciales, Otros Deportes
PREMIATS C. MENORCA KARATE EQUIPS

PREMIATS C. MENORCA KARATE EQUIPS

Fantàstic cap de setmana de karate per la nostra entitat amb la IV Copa intercontinental de Karate, el II Campionat de Menorca d’equips i la presencia en el festival de Dia Mundial de l’Activitat Física.

Primerament destacar la gran actuació de Cris Pons a Torrelavega, a on va disputar la IV Copa Intercontinental Femenina de Karate i en la que se proclamava sub-campiona després de lluitar en sis grans combats i ficar-se en la final a on no va poder amb la seva rival. Per altre banda i en el mateix campiona destacar la brillant actuació de Laia Taltavull l’altre menorquina convocada per la Federació balear a la que a pesar de afrontar els combats amb molta valentia i decisió no va poder accedir a la final. També comentar que la gran actuació de les seves companyes de la Federació Balear  .

Dos Ors, una Plata i dos bronzes, són els metalls aconseguits per Físics en el campionat de Menorca d’equips. Una vegada més Físics ha demostrat el gran estat de forma dels seus joves karatekes fent-se amb dos dels tres ors en joc, imposant la seva superioritat en les categories aleví i juvenil i quedant-se sense el tercer or per unes polèmiques decisions arbitrals.

I la tercera fita en la que el club de ponent va participar va ser en la sala Polivalent de Ciutadella commemorant el Dia Mundial de l’Activitat Física, on varen demostrar les seves aptituds en les diferents actuacions de Tai-xi, Aikido, Capoeira, Karate i Jumping. Una jornada molt dinàmica i entretinguda donant a conèixer algunes de les disciplines que es poden practicar en el club ciutadellenc.

PODIUM COPA INTERCONTINENTAL FEMENINA

PODIUM COPA INTERCONTINENTAL FEMENINA

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com