ENTREVISTA KHADIM NDIAYE “TITI”

17 abril 2017 | Por | Categoria: Entrevistas, General
rec port

Khadim Ndiaye “Titi”

En Khadim Ndiaye “Titi” es un jugador de banda que destaca per la seva velocitat, la seva agilitat i lo rapid que pensa quan te la pilota als peus, com a persona es molt tranquil i es molt amable amb tothom el que fa que tractar amb ell sempre sigui un plaer, també destacar tot l’esforç que a fet durant els darrers mesos per poder arribar a n’aquest final de temporada amb opcions de disputar algun partit i poder demostrar la seva qualitat entrega i sacrifici que el fan un jugador molt complet i valid per jugar al nostre estimat club.

.

En Titi durant la seva etapa com a jugador de l’Atletico Rafal

1. Per quin motiu vares començar a jugar a futbol? Per quins equips has passat? Per que et diuen “Titi”?

Vaig començar a jugar a futbol per que a casa meva de Senegal quasi tots els meus cosins jugaven a futbol i cada vegada que tenien partit hem duien amb ells i sempre he tengut una pilota al meu costat i record que cada vegada que sortia de l’escola només arribava a casa agafava la pilota i me n’anava a jugar a futbol amb els amics del barri. Fins els 8 anys que vaig anar a França amb la meva mare i vaig estar jugant a les categories inferiors del F.C Rouen.

Y al Rouen tenia un entrenador que mai s’enrecordada del meu nom per que no sabia pronunciar-lo i un dia va demanar-me quin era el, meu jugador preferit i li vaig dir que era Titi Cámara que era un jugador de Guinea Conakry i des d’aquell moment començaren a dir-me Titi per que en aquells temps Titi Cámara era algo especial per mi i u jugador que m’encantava era un ídol.

Després d’estar uns anys a França vaig venir a l’illa amb els meus pares.

I aquí a l’illa he jugat dos anys de Cadet a l’Atletic Rafal, a Juvenils al Son Cladera i després d’acabar de juvenil vaig tornar un altre vegada al Rafal d’Amateur Preferent i aconseguirem l’ascens a 3ª Divisió que va ser un any increïble per un recent sortit de juvenils com era el meu cas.

I hem varen arribar moltes ofertes com en aquest cas del Baleares de 2ª “B” que m’enrecord que en aquells anys estaven Nico López i Guillem Llaneras com a cos tècnic però finalment no vaig tenir que fitxar per coses personals.

Després d’un any vaig tornar al Son Cladera un altre vegada a 3ª Divisió i ara al Constància

2. Ens podries contar alguna anècdota o alguna cosa estranya que t’hagi pogut succeir durant la teva carrera futbolística?

Durant la meva carrera un dels cops més durs va ser la mort de Julian Ronda que va ser un entrenador que hem va ajudar moltíssim a nivell futbolístic i hem va ensenyar moltes coses i finalment era més que un entrenador per mi era un home que estimava molt el futbol i amb les idees molt clares i quan hem vaig enterar de que havia mort va ser molt dur per mi.

Que en pau descansi.

3. Com veus el nivell de la Tercera Balear aquesta temporada? Ja s’apropa la recta final de la temporada. Creus que algun dels quatre aspirants al play-off te opcions d’ascendir a 2ª “B”? Com veus el descens?

El nivell de la Tercera Balear es bo però hem de tenir en conta que el pressupost dels clubs en general no es molt alt i fins i tot essent així segueix amb bon nivell.

Bueno en el futbol mai se sap lo que pot passar així es com diuen que el futbol dona moltes sorpreses, però crec que enguany el Formentera podria ascendir sobre tot pel pressupost que tenen i també tenen bons jugadors i això es un punt a favor que tenen.

A la classificació es veu que hi ha dos equips que tenen molt difícil la permanència. Però dels altres veig que encara es prest per dir algo per que quasi no es duen molts de punts uns dels altres.

4. Per quin motiu et vares decantar per fitxar pel Constància? Que tal la teva estància al club?

Com tots sabem el Constància es un dels equips històrics de les illes i per tot lo que es i quan hem va cridar el meu representant per dir-me que el Constància estava interessat en mi va ser algo maravellos.

La meva estància al club es algo maravellos la gent del club sempre es preocupa de com estic i això es algo genial, encara que aquesta temporada no he pogut jugar tant com m’hagués agradat per tema de lesió que he tengut.

En Titi a un dels pocs partits que a pogut disputar amb la camiseta del Constància fins ara

En Titi a un dels pocs partits que a pogut disputar amb la camiseta del Constància fins ara

5. Ens podries explicar la lesió que vares tenir, els processos de recuperació i si et queda molt per tornar a jugar un partit? Quin missatge enviaries a la gent que està passant per aquesta lesió o que pugui passar per aquesta en un futur?

 

Ha estat una lesió que m’ha sorprès moltíssim però va ser algo inesperat i encara seguesc enrecordant-me quan hem varen dir que tenia el tendó romput, no li vaig donar molta importància per que no sabia lo que era una lesió i molt menys d’aquest grau.

I després d’un mes de l’operació va ser algo molt dur per mi però sempre he tengut el suport de tota la família. Els primers dies de rehabilitació varen ser molt durs però gràcies a déu hem vaig trobar un fissió que en sabia molt del que feia com era en Marcos de la federació, també tenia la mentalitat de que s’ha de treballar molt dur per sortir d’aquesta i el tenir aquesta mentalitat m’ha ajudat moltíssim per continuar endavant i a l’hora de la recuperació he tengut a un gran i amb molta experiència com es en Miquel Grimalt que m’ha ajudat moltíssim en la fase de recuperació ficant-me molta canya però a valgut la pena.

Ja he començat a entrenar amb el grup i m’estic notant molt bé i ja tenc l’alta medica per això crec que ja podre disputar els partits que queden de la temporada.

A la gent que esta passant per aquesta lesió els dic que no es rendeixin que amb feina i sacrifici es pot sortir d’això i que son coses del futbol, que en un partit de futbol pot passar qualsevol cosa així que no hi ha temor.

6. Com et descrius a nivell individual? I que ens podries dir de l’equip en conjunt?

Hem podria descriure com un jugador ràpid amb molta potencia i amb molt olfacte golejador. I com a persona tranquil.

De l’equip en conjunt una passada de grup, aquest a estat el meu primer any amb ells i m’han acollit super bé i tenc un nou pare a l’equip en José Contreras jajaja, un equip de deu, bons companys

7. De tots els entrenadors i companys que has tengut a quin destacaries? I dels companys d’aquesta temporada a quin destacaries?

En Julian Ronda era un entrenador que era impressionant i hem va ensenyar moltíssim i un altre entrenador a destacar es Guillem Llaneras, es un entrenador que exigeix bastant i això es algo important i amb el temps que duc amb ell m’ha agradat molt la seva forma de treballar i esper disfrutar molt i aprendre molt més amb ell.

8. Com estàs veient el retorn de l’equip al Nou Camp d’Inca? Creus que això l’ajudara a créixer per poder arribar a ser tan gran com en el passat? A tu com te pot afectar jugar al Nou Camp d’Inca?

Ho veig molt bé per que al Constància tot el món el coneix pel camp de gespa natural i vulguis o no jugar al Nou Camp d’Inca es un punt a favor per noltros per que ens fa millors dia a dia.

Jo crec que jugar al Nou Camp d’Inca no m’afectara molt per que es un camp enorme i amb molt espai i jo soc un jugador amb velocitat que m’agrada molt córrer a l’espai.

En Titi durant la seva etapa com a jugador del Son Cladera

En Titi durant la seva etapa com a jugador del Son Cladera

9. El club com tots sabem a canviat la manera de fer les coses posant al dia les instal·lacions, tornant a obrir el Nou Camp d’Inca per disputar els partits dels seus equips, donant pas a la gent de casa. Com estàs veient totes les mesures duites a terme pel club per intentar fer un projecte a l’altura d’aquest club, la seva historia i afició? Quins aspectes creus que podria millorar el club de cara al futur?

El club està fent una feina increïble com per exemple fer possible que el Constància torni a jugar al Nou Camp d’Inca a la gespa natural que es com la senya del club i gràcies al seu treball ho han aconseguit.

Jo diria que estan en el bon camí tornant a recuperar el Nou Camp d’Inca i això es el principi d’un projecte grandiós i amb el temps no tenc cap dubte que el club estarà a la categoria de bronze.

I pens que si qualque dia hi torna a haver la capacitat econòmica suficient per estar a 2ª “B” no hi haura cap problema.

10. Creus que el Constància serà capàs de poder tornar a pujar a 2ª “B” en el futur amb totes les possibilitats que ofereix Inca? Que creus que seria necessari per poder dur a terme aquest ascens a la divisió de bronze?

Clar que si pel poble d’Inca i pel club un quan està dins del club forma part d’ell i es veuen coses que només fan els equips de 2ª “B” i tard o d’hora tenc clar que el Constància tornara a la categoria de bronze on es mereix estar.

11. Que en penses de l’afició del Constància? I dels Mitiks de sa Curva? Que li diries a l’afició per que en un futur proper assisteixi en major numero als partits de l’equip? Que creus que se podria fer per que la gent assisteixi a veure els partits?

Sou molt grans i es com diuen un equip sense afició es com un cos sense cor, sou de deu i els Mitiks mes del mateix veniu als entrenaments a veure l’equip els dies de partit sou els primers al camp així que res mes que dir-vos que sou molt grans.

Pues que venguin a disfrutar cada setmana de veure l’equip i gaudir del futbol per que aquest equip en un futur proper anirà cap a dalt sense cap tipus de dubte.

Pues donar les graciàs Mitiks que sou persones de deu i gràcies per aquest moment i per tot el que feis pel Constància.

I pel suport que rep de la vostra part i de tot l’equip i cos tècnic.

Moltes gràcies per la teva col·laboració i pel temps dedicat a respondre les nostres preguntes, des dels Mitiks et desitjam un feliç final de temporada i esperam poder veure’t prest i durant moltes temporades defensar els nostres colors com tu saps i que tots plegats peguem arribar molt enfora. Una abraçada forta i molta sort.

Entrevista realitzada per Ángel López per a Mitiks de sa Curva.

#AmuntConstancia

#ForçaMitiks

En “Titi” amb la bufanda dels Mitiks.

En “Titi” amb la bufanda dels Mitiks.

 

Deje su comentario