Els veterans visiten San Carlos

18 abril 2017 | Por | Categoria: Eventos, Futbol, Futbol Veteranos, General
CCE Sant Lluís de veterans

CCE Sant Lluís de veterans

El CCE Sant Lluís de veterans i els de la UD Mahon disputaran el proper dijous 20 d’abril a les 20:30 hores a San Carlos un nou partit amistós per recordar temps passats sobre el verd maones.

Després del primer partit, celebrat fa poc, els dos equips van acordar tornar a enfrontar-se, aquest cop en feu maones, com “revenja” del partit celebrat a l’Annex de ses Canaletes el passat 26 de novembre i que acaba amb victòria lluissera (1- 0)

.

.

El feu unionista tornarà a reunir a les “velles glòries” de tots dos equips per a un partit amistós del qual tots dos contendents esperen treure unes riures i passar una bona estona, encara que com bé passa en aquests casos, ningú vol perdre.

.

.

.

.

.

Deje su comentario