La Platja de Palma acollirà el torneig HM Palma Beach Rugby & Volley amb la participació de 20 equips

18 abril 2017 | Por | Categoria: General, Volley
torneig HM Palma Beach Rugby & Volley

Torneig HM Palma Beach Rugby & Volley

El torneig tindrà lloc els dies 28, 29 i 30 d’abril  i es complement amb danses africanes, zumbathon solidari i intervencions d’art urbà

 Susanna Moll : “Aquest és un esdeveniment que projecta les causes solidàries mitjançant l’esport i que impulsa importants valors esportius com la igualtat, la inclusió i l’esperit d’equip”

 Per primera vegada el torneig incorpora un torneig de Volley Platja 2×2, de categories sènior i 4×4, de categories Sub-19

 

Palma, 18 d’abril de 2017. – Avui matí ha tingut lloc al vestíbul de l’Ajuntament de Palma la presentació del torneig HM Palma Beach Rugby & Volley, que es durà a terme els pròxims dies 28, 29 i 30 d’abril a la Platja de Palma , amb la col·laboració de l’Institut Municipal de l’Esport.

A l’acte han intervingut  la tinenta de batle d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Joan Noguera, i Boris Gutiérrez, en representació de Mallorca Rugby Events. La presentació també ha comptat amb la presència de representants dels patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

Moll ha agraït a l’organització la finalitat solidària del torneig, que dóna recolzament a la tasca de la Fundació APROSCOM, “un esdeveniment que projecta les causes solidàries mitjançant l’esport i que impulsa importants valors esportius com la igualtat, la inclusió i l’esperit d’equip”.

 Aquest esdeveniment esportiu, que enguany arriba a la seva quarta edició, congregarà a la Platja de Palma 20 equips de rugbi diferents categories, 13 masculins i 7 femenins. Per primera vegada s’incorpora un torneig de Volley Platja 2×2, de categories sènior i 4×4, de categories Sub-19. L’organització preveu una participació de més d’un miler de persones  a les diferents activitats del programa.

El torneig comptarà amb una àmplia oferta d’activitats culturals i esportives complementàries, com l’exhibició de danses africanes, a càrrec de Víctor Uwagba; el Zumbathon solidari, de la mà d’Anny Rodríguez; la intervenció  de l’artista d’art urbà Daniel Fernández Sánchez, diferents exhibicions i concerts.

Apadrinarà l’esdeveniment l’exjugador internacional de voleibol Rafa Pascual, considerat el jugador més destacat de la història d’Espanya i reconegut com a millor jugador del món al 1998.

  

.

.

           DOSIER EVENTO

Deje su comentario