INTERCANVI DE KARATE ENTRE ELS CLUBS FÍSICS I SAMYD

20 abril 2017 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
.

.

Els dos clubs de karate FÍSICS de Ciutadella i SAMID d’Eivissa durant tot aquest cap de setmana conviuran i  entrenaran junts. La expedició ciutadellenca formada per quinze competidors i un tècnic, parteixen aquest divendres per compartir quatre intenses sessions d’entrenament més una jornada de competició i acabant el diumenge amb una activitat d’oci juntament amb el club pitiús. Per els de Físics, aquesta experiència serà molt gratificant i interessant ja que compartiran tatami amb el club balear més en forma del moment, així com també rebran les instruccions dels veterans competidors de l’illa vesina.

Remarcar que aquesta sortida s’ha pogut sufragar gràcies a l’ajut de les dues empreses patrocinadores NUREAPARTMENTS i 4SENTIDOS gastronómicos, així com també destacar la col·laboració del pintor ciutadellenc MIQUEL BOSCH  aportant un quadre per sortejar, i juntament amb les diferents campanyes en les que els  propis esportistes i familiars han realitzar per així dur a terme aquest intercanvi.

Deje su comentario