Cronica 3a Div.: Poblense 2-3 Constància

26 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 3ª División, Fútbol
Arbitros y Capitanes

Cronica:

Ahir vam tenir la sort de poder disfrutar d’un dels partits que tothom te ganes de veure per reviure èpoques on el futbol a les nostres illes tenia molta emoció en partits tan clàssics com aquest derbis entre pobles veïnats que sempre havien estat molt vibrants però que malauradament cada vegada van a menys com es va demostrar a l’assistència dels aficionats al Municipal de Sa Pobla, on l’equip local es jugava la vida

Poblense

Poblense

de cara al campionat de lliga, mentres el conjunt de Guillem Llaneras no tenia cap mena de pressió més enllà de l’orgull i l’autoestima que dona guanyar a un rival d’aquestes característiques, mentres el conjunt pobler te una plantilla llarga que va alternant degut a l’amplia llista de jugadors de la que disposa, els d’Inca tenien les importants baixes de Alvaro de Dios i José Bueno, mentres que es produïa una gran noticia després amb el retorn a la convocatòria després d’uns vuit mesos d’en Titi que es va lesionar de gravetat contra l’Alcúdia a la Copa Federació al partit de tornada.

El Constància es va saber defensar molt bé al principi d’un Poblense que intentava dur la iniciativa al començament o pareixia la seva idea era controlar la possessió de pilota, però el conjunt inquer no ho va consentir i va agafar la iniciativa ficant dos gols de Chus Seco i Vinicius Amorin en poc temps que deixaven molt tocat a l’equip pobler, encara que encara no havien tirat la tovallola i de la mà d’Aitor Pons va arribar el 1-2 que poc després va ser neutralitzat abans d’arribar al descans per un gol de Sergio Olmeda.

Constancia

Constancia

Ja a la segona part el partit va tenir dues parts una abans dels canvis on el Poblense començava a ficar por de forma molt tímida i sense encert i després amb els canvis va entrar frescor i a pesar del gol en pròpia porta de Tofol Torres que va tenir molta mala sort en el rebuig de la pilota, el Constància no es va posar nirviós i fins i tot va ficar un quart gol que no va pujar al marcador per suposat fora de joc, a més de dues o tres ocasions als darrers minuts que podien haver deixat del tot sentenciat el partit.

En definitiva el Constància va saber guanyar el partit des de les aturades d’un enorme Steven Graham que va fer el millor partit de la temporada destacant una aturada als primers minuts que podria haver canviat molt el partit, a més tota la defensa va estar molt atenta per lo general sobretot Xisco Garí i José Contreras que no es varen complicar la vida en cap moment, i en atac destacar la feina d’en Chus Seco que s’ho va deixar tot al camp i d’en Vinicius Amorin que quan tenia la pilota als peus feia màgia passant per on ningú podia passar, en definitiva tot l’equip va estar enorme.

Alineacions:

Poblense: Miguel Bennassar, Damia Ramos, Nofre Riera (Antonio Sanchez, min. 53), Miguel Buades (Sergi Rojals, min.71), Jaume Calonge, Josep Rojals, Diego Martinez, Lucas Nicolas Gilardoni, Juan Oller (Agustin Giaquinto, min. 53), Biel Gili, Aitor Pons.

Constància: Steven Graham, Juan Murillo, Tofol Torres, Xisco Garí, Riad Chakroun, Biel Coll (Khadi Ndiaye “Titi”, min. 88), Sergio Olmeda (Samu Fernandez, min. 77), José Contreras, Chus Seco, Tomeu Ramirez (Javier Pons “Menut”, min. 60), Vinicius Amorin.

Targetes: Biel Gili (min. 13), Jaume Calonge (min. 22), Agustin Giaquinto (min. 78), Antonio Sanchez (min. 85), Sergi Rojals (min. 89) per part del Poblense, Riad Chakroun per part del Constància.

Gols: Chus Seco (min. 11), Vinicius Amorin (min. 14), Aitor Pons (min. 39), Sergio Olmeda (min. 43), Tofol Torres p.p (min. 66).