Uche: “Estic content per tornar estar en el millor moment de la temporada, el play off”

16 mayo 2017 | Por | Categoria: -Destacados, 2ª División B, Futbol, General
Uche

Uche

El jugador Uche ha valorat la seva tornada a l’equip després d’estar 15 partits de baixa per una lesió al quàdriceps en declaracions al club:

“Molt bé, il·lusionat perquè duia molt de temps fora del camp i me torn sentir futbolista. Content per com va anar el partit i les sensacions. Se pateix més des de defora que dins. Ha estat un període molt dur. Tenia ganes de competir i ajudar. Estam on volíem estar però a la darrera jornada. Pareixia una pel·lícula diumenge però era la realitat. El canvi d’entrenador va funcionar. Diumenge va ser una sensació brutal, una festa inoblidable. M’hagués agradat haver estat abans, estic content per tornar estar en el millor moment de la temporada, el play off”.

Deje su comentario