Comunicat oficial C.C.I.E. SANT LLUIS

17 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Menorca
Miki Gomila en el centro

Miki Gomila en el centro

El CCE Sant Lluís ha decidit no renovar a l’entrenador de l’equip Regional Preferent, Miki Gomila per a la temporada que ve.

L’entitat vol agrair a l’entrenador la feina exercida durant l’estada al primer equip i ressaltar la tercera plaça que ha aconseguit en lliga aquesta temporada. L’entrenador va arribar fa dos anys per fer-se càrrec de l’equip cadet i aquesta temporada va donar el salt al primer equip.

Després d’un any al capdavant de la primera plantilla, Gomila deixa el càrrec de primer entrenador, però ambdues parts tractaran de seguir vinculats per al nou any.

El seu ajudant aquesta temporada, Pedro Palliser, tampoc seguirà en el càrrec després de les converses mantingudes entre les dues parts.

Des de ja ens trobem treballant en la recerca del nou cos tècnic que encapçalarà l’activitat esportiva de l’equip pel proper any.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com