Club Voleibol Ciutadella

23 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Volley
Maria Antonia Gomila Perelló.

Maria Antonia Gomila Perelló.

Més novetats! Na «Gomi» és la nova líbero de l’Avarca de Menorca 2017-18.

Vam acabar la setmana amb l’arribada de n’Alba Cardona i la començam amb el fitxatge de la líbero mallorquina Maria Antonia Gomila Perelló.

Gomila va néixer a Manacor l’any 1996, té actualment 20 anys. Prové del Cide de Palma on va aconseguir l’ascens a la Superlliga Iberdrola.

La nova líbero va estar uns anys al centre de tecnificació de voleibol de les Illes Balears i després al centre d’alt rendiment de la Federació Espanyola a Soria, on va ser internacional junior.

Gomila:

«Me va agradar el projecte que me varen proposar, i a més que sempre és un orgull poder representar a ses Illes a la Superlliga Iberdrola»

«Vull tornar tota la confiança que en Bep ha dipositat en mi, seguir creixent com a jugadora, agafar experiència i aprendre de les jugadores més veteranes»

Una jugadora més de les Illes Balears que s’uneix al nostre projecte al màxim nivell.

Benvinguda Maria Antonia i molta sort!

JUNTA DIRECTIVA
CLUB VOLEIBOL CIUTADELLA

Fotos: Gabriel Rubert

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com