Patricia Ramírez, Iturralde González, Fernando Romay i Xavi Torres participen al I Col·loqui Jugam amb l’Elit dedicat a “l’Esport, eina educativa”

24 mayo 2017 | Por | Categoria: Eventos, General, Otros Deportes
marga_xavi_torres

marga_xavi_torres

Patricia Ramírez, Iturralde González, Fernando Romay i Xavi Torres seran els protagonistes del Primer Col·loqui JUGAM amb l’Elit que té per títol ‘L’Esport, eina educativa’ i que organitza la Direcció Insular d’Esports a través de l’Observatori Esportiu de Mallorca. Una jornada que tindrà lloc el pròxim 1 de juny a partir de les 18 hores al Centre de Cultura de Sa Nostra, a Palma.

El Primer Col·loqui JUGAM amb l’Elit pretén ser una trobada oberta, participativa i dinàmica en la qual intervindran ponents de reconegut prestigi en el món de l’esport. La ponència central anirà a càrrec de Patricia Ramírez, psicòloga esportiva d’alt rendiment i de la salut que ha treballat amb equips com el Reial Mallorca o el Betis, així com amb atletes, nedadors i ciclistes de màxim nivell, contribuint de forma excepcional a molts dels seus grans èxits. Ramírez parlarà sobre «Valors de l’esport, valors per a la vida» amb l’objectiu d’orientar al públic sobre els valors que s’han de fomentar i de reconèixer en la pràctica esportiva en edat escolar.

El col·loqui també comptarà amb dos coneguts referents del futbol i el bàsquet com l’exàrbitre internacional, Iturralde González, que exposarà la seva experiència en ‘Valors de la norma i de les decisions arbitrals’, i l’exjugador de bàsquet del Reial Madrid i la Selecció Espanyola, entre altres, Fernando Romay, que donarà la seva particular visió sobre ‘Els valors dels esportistes’.

 
Tot això estarà conduït per un altre campió de llegenda, el nedador mallorquí Xavi Torres, que moderarà la jornada i que també tindrà temps per oferir la seva experiència com a esportista d’elit i exemple de valors com l’esforç, la capacitat de superació o el respecte.

 
Tots quatre, amb la seva experiència, abordaran la relació amb l’esport des de diferents punts de vista: la família, el personal directiu i tècnic d’entitats esportives, l’administració pública, l’empresa privada, àrbitres i esportistes.

Deje su comentario