Prop de 3.000 infants celebraran aquest dissabte la cloenda de les escoles esportives municipals

24 mayo 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Eventos, Otros Deportes

Presentació cloenda escoles esportives

Els infants realitzaran  exhibicions i tornejos durant tot el matí i podran participar a les activitats obertes de la segona jornada d’esport inclusiu i a les activitats complementàries

 

Susanna Moll: “El treball que realitzen totes les entitats, federacions, tècnics i pares des de les escoles esportives municipals és fonamental per a aconseguir un nou model social, integrador i educatiu”

 

Palma, 24 de maig de 2017.- La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha presentat avui la festa de Cloenda de les Escoles Esportives Municipals i la segona Jornada d’Esport Inclusiu, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esports, que es durà a terme aquest dissabte 27 de maig de 9 a 14 h. Totes les activitats tindran lloc al Palau Municipal d’Esports Son Moix, excepte l’exhibició de patinatge, que es durà a terme al pavelló Joan Seguí, i l’exhibició de gimnàstica rítmica, que es realitzarà al pavelló Toni Pizà.

 

A l’acte hi ha assistit també el director general d’Esports, Sergio Rodríguez, així com representants de les diferents escoles esportives i col·laboradors de l’esdeveniment.

 

Durant la presentació, Moll ha ressaltat el paper de l’esport escolar com una “potent eina educativa i de transmissió de valors” i ha destacat que “el treball que realitzen totes les entitats, federacions, tècnics i pares des de les escoles esportives municipals és fonamental per a aconseguir un nou model social, integrador i educatiu”.

 

Els alumnes de les 16 escoles municipals realitzaran exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma. Les escoles esportives municipals que participen a aquest esdeveniment esportiu són: atletisme, bàsquet, rugbi, futbol, patinatge, voleibol, handbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica esportiva, salts de trampolí, natació sincronitzada, judo, karate, taekwondo, esgrima i escacs.

 

A hores d’ara, prop de 3.000 infants d’edats compreses entre els 4 i els 16 anys estan inscrits a les escoles municipals que organitza l’Institut Municipal de l’Esport. Els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines esportives, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d’hàbits saludables. Amb aquest esdeveniment es posaran en valor l’aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

Cal recordar que les escoles d’exteriors, els pavellons i els col·legis finalitzen dia 31 de maig i, les escoles municipals dels poliesportius municipals, Son Moix, Rudy Fernández, Xavi Torres i Germans Escales, dia 30 de juny.

 

Activitats participatives i II Jornada d’Esport Inclusiu

 

La II Jornada d’Esport Inclusiu, dirigida per la Fundació Rudy Fernández, tindrà lloc a  la façana del Palau Municipal d’Esports de Son Moix de 9 a 14 h. S’hi desenvoluparan activitats obertes per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar l’esport inclusiu i d’impulsar l’esport adaptat. Les activitats participatives que es duran a terme durant el matí són: bàsquet amb cadira de rodes, voleibol adaptat, boccia, goalball, i minigolf adaptat; així mateix comptarà amb la participació de l’equip de bàsquet de l’Associació Discaesports, que realitzarà una exhibició de 10.30 a 12.30 h.

Entre d’altres activitats ludicoesportives, els infants podran conèixer nous esports com el hoquei herba o el tir amb arc, i gaudir del circuit de cotxes amb pedals, un rocòdrom i dos castells inflables, que estaran a disposició de tots els nins i nines.

Les empreses i les entitats que col·laboren en aquest esdeveniment esportiu són: BMN Sa Nostra, Fundació Rudy Fernández, Hoquei Herba Illes Balears i Mian. L’IME vol expressar el seu agraïment especial als clubs, les federacions i les empreses implicats en l’esdeveniment i que desenvolupen una labor de promoció esportiva i de transmissió de valors a la seva feina diària amb els

infants.

 

 

Horari d’activitats

 

ACTIVITAT ESPAI HORARI
FUTBOL (Ext) camp de futbol 9 a 14 h
RUGBI camp de futbol 12 a 14 h
HANDBOL Pista Exterior 1 9 a 14 h
BALONCESTO Pista Exterior 2 9 a 11 h
VOLEIBOL Pista Exterior 2 11.30 a 14 h
ATLETISME Velòdrom 11.30 a 13 h
SALTS TRAMPOLÍ Piscina 10.30 a 11.30 h
NATACIÓ SINCRO Piscina 11.30 a 14 h
GIMNÀSTICA ARTÍSTICA  Gimnàs 1 9 a 13.30 h  SON MOIX
JUDO Sala 5 9.30 a 14 h
TAEKWONDO Sala 6 9.30 a 11 h
KARATE Sala 6 11.30 a 13 h
ESCACS HALL ENTRADA 10 a 12 h
ESGRIMA Passadís/lat palau 9 a 13.30 h
HOQUEI Façana Palau 9 a 14 h
ESPORT INCLUSIU Façana Palau 9 a 14 h
DISCAESPORT Façana Palau 10.30 a 12.30 h
GIMNÀSTICA RÍTMICA Pavelló Toni Pizà 9 a 13.30 h TONI PIZÀ
PATINATGE Pavelló Joan Seguí 9.30 a 11 h                 12 a 14 h JOAN SEGUÍ

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com