120 parelles femenines participaran al IV Torneig Solidari de Pàdel “Solo Dona”

26 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes, Pádel
Presentació Solo Dona

Presentació Solo Dona

El torneig de pàdel acollirà aquest dissabte un clínic infantil a càrrec del jugador internacional Juani Mieres i de l’esportista paralímpica Lorena Homar amb activitats d’esport adaptat

 Sergio Rodríguez: “Volem donar suport a aquest esdeveniment femení, que manté la línia d’esport i dona que l’IME desenvolupa amb el programa Palmadona i que té com objectiu posar en valor i visibilitzar el treball de totes les esportistes”

 

Palma, 26 de juny de 2017.- Avui matí ha tingut lloc a B The Travel Brand la presentació del IV Torneig Solidari de pàdel “Solo Dona”, a benefici de l’ONG Mediterranea, que es durà a terme a les instal·lacions de Palma Padel del 30 de juny al 2 de juliol. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) col·labora en aquest esdeveniment.

A l’acte hi han intervingut el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el cap de servei de la Direcció Insular d’Esports, Miguel Roca; la presidenta de l’ONG Mediterranea, Victoria Baldo; la responsable del programa Jugam del Consell de Mallorca, Lorena Homar; el representant de l’organització Paco Navarrete, i la padrina de l’esdeveniment, Sandra Hernández.

Durant la presentació, Rodríguez ha fet entrega a l’organització d’una placa amb el distintiu de qualitat Palmadona com a reconeixement “a un esdeveniment femení, que manté la línia d’esport i dona que l’IME desenvolupa amb el programa Palmadona i que té com objectiu posar en valor i visibilitzar el treball de totes les esportistes”, ha explicat.

Aquest torneig, que celebra la seva quarta edició consecutiva a Palma, acollirà 120 parelles que participaran en aquest torneig exclusivament femení. Diumenge a les 20 h, després de l’entrega de trofeus, es durà a terme a la pista central una exhibició de quatre jugadores professionals del World Padel Tour, Sandra Hernández, Anita Fernández, Lucía Sanz  i Gemma Triay.

Dins la seva programació, el torneig acollirà un clínic infantil gratuït per a 100 infants d’entre 6 i 16 anys, que tindrà lloc a les instal·lacions de Palma Padel el dissabte de 9.30 a 12 h. El clínic comptarà amb la participació del jugador internacional Juani Mieres i es durà a terme una conferència a càrrec de l’esportista paralímpica Lorena Homar. Per primera vegada, gràcies a la col·laboració de Discaesports, la jornada inclourà activitats de bàsquet i pàdel adaptat per als infants.

Navarrete ha agraït la col·laboració desinteressada de tots els jugadors professionals que participen en el torneig per a donar suport a la causa solidària del projecte de l’ONG Mediterranea, una organització de voluntaris amb més d’una dècada d’història que desenvolupa un programa d’atenció sociosanitària i educativa a Etiopia.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com