CAMPIONAT D´ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES CADETS. LORCA (MÚRCIA), 17-18.06.17

27 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

La selecció balear cadet d´atletisme ha partit cap a Lorca, localitat on es disputa en Campionat Estatal de seleccions de la categoria (2002-03)

Entre els integrants del combinat balear hi viatgen dos atletes del Club Joan Capó – Felanitx: Laura Granado i Alex J. Durán.

La competició, tant a la categoria masculina com femenina, consta de 17 proves individuals i dos relleus. Cada selecció presenta un atleta a cada prova i cada un dels atletes només pot disputar una prova individual.

.

.

LAURA GRANADO participarà als 3.000 m. marxa, prova que es disputa a les 20.30 del dissabte 17. La prova d´ALEX J. DURÁN és el triple salt (diumenge, a les 12 hores)

El nivell de la competició és altíssim, però esperam que els nostres tenguin un bon rendiment. Sort i a gaudir de l´esdeveniment!

.

.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com