L´AVENTURA DE LAURA GRANADO I ALEX J. DURÁN. LORCA, 17-18.06.17

27 junio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
.

.

Tres dies d´atletisme i de convivència amb joves de tota Espanya són una experiència que quedarà en el record d´aquests joves esportistes.

El Campionat d´Espanya per seleccions autonòmiques cadets ja és història.

Els equips de Balears s´han classificat en els llocs 13è (fèmines), amb 4 grans actuacions, i 14è (equip masculí).

Na Laura i N´Àlex, esportivament, no han tengut la mateixa sort. La motivació de cara a la competició sempre és bona i a vegades ajuda a assolir metes que no s´havien lograt mai, però en altres ocasions l´excès de ganes de fer-ho bé va en contra de l´atleta que actúa un tant encollit.

.

.

Laura Granado als 3000 m. marxa s´ha classificat l´11ª amb la millor marca de la seva vida (16.20.22)

Alex J. Durán, que la setmana va tenir una actuació  excepcional a les proves combinades, avui ha tengut un dels seus pitjors dies de la temporada a la prova de triple salt (17è – 10.55, -2.1). Degut al  gran nivell a la  prova, encara que hagués estat a l´alçada de la seva millor marca o l´hagués superat un poc, només hauria millorat 2-3 llocs. Però n´Alex, predisposat a tot, també ha pogut col.laborar amb el relléu 4 x 100 illenc amb el que, amb un temps de 50.48, s´ha classificat 13è.

Enhorabona als dos i que seguesquin molts més Campionats d´Espanya.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com