Santi Miralles segueix com a entrenador del Juvenil DH

5 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
Santi Miralles

                            Santi Miralles

El Real Mallorca anuncia la renovació de Santi Miralles com a entrenador del Juvenil DH. Després d’haver aconseguit i superat els objectius marcats amb l’equip, el Club es sent il·lusionat de poder comptar novament amb el tècnic mallorquí. En Santi suma 12 temporades a la disciplina mallorquinista i s’ha convertit en un dels professionals més respectats a l’illa.

Ell mateix reconeix que «el context d’enguany és diferent però ara més que mai és quan hem d’entregar-nos amb el Mallorca». En Santi també ha explicat que es sent molt orgullós que «el club hagi confiat amb mi, ja que no és una plaça gens fàcil la d’entrenar al Juvenil».

El Divisió d’Honor, que mantendrà l’essència de formar jugadors joves provinents de categories inferiors, començarà els entrenaments de pretemporada el pròxim 17 de juliol. Miralles estarà acompanyat pel seu cos tècnic habitual.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com