CRÒNICA DEL CAMPIONAT DE BALEARS INFANTIL I CADET.L’EQUIP CADET FEMENÍ CAMPIÓ DE BALEARS DE VOLEI PLATJA

10 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Volley
.

.

Aquest passat cap de setmana se va jugar a Sa Font de Sa Cala, el Campionat de Balears de Volei Platja, a les Categories Infantil i Cadet Femení.
A la Categoria Cadet Femení hi participaren 4 Equips, CV Cide “A”, CV Cide “B”, CV Sóller i CV. Manacor.
El sistema de competició era una Lligueta tots contra tots.
El nostre equip, encara comptar amb la baixa per lesió de na Rosa, va fer un bon Campionat.
Tant el Sóller com el Manacor, varen guanyar els seus partits als 2 equips del Cide i per tant se jugaven el Campionat al darrer partit.
El primer Set, la parella de Manacor, Aina i Antonia María, va guanyar a la parella de Sóller, Laura i Marga. El segon Set la parella de Soller, Teresa i Mariona, va guanyar a la parella manacorina, María i Paula.
Amb el partit empatat a un Set, el Campionat se decidía en el tiebreak del tercer Set. Com els Sets s,havien jugat a 15 punts, el tie break se jugava a 10 punts.
Pel Soller varen surtir Teresa i Mariona i pel Manacor, Aina i Antonia María. La nostra parella va jugar a un gran nivell i no va donar cap opció a la bona parella sollerica i va guanyar el tiebreak per un 10-5.
El CV Manacor, entrenat per Jaume Febrer, va jugar amb María Amer, Paula Sitges, Antonia Mª Riera i Aina Munar.
Amb el resultat d’aquest campionat, els 2 equips s’han classificat per jugar el Campionat d’Espanya que se juga a Ezaro (A Coruña), del 21 al 23 de Juliol.

L’equip Infantil Femení, entrenat per Andreu Català i amb les jugadores Natalia Binimelis, Laura Galmés, Aina Nadal, Bel Amer i María Piris, varen jugar el Campionat Infantil. Varen jugar les Semifinals, perdent per 2-1 amb el Soller “B” i varen quedar terceres guanyant al CV La Salle P.I.

L’EQUIP CADET MASCULÍ CAMPIÓ DE BALEARS

L’equip Cadet Masculí, entrenat per Joan Pont, i amb els jugadors Guillem Pont, Pere J. Fullana, Jose Miguel Castor, Joan Miquel Garcias i Jaume Crespí, també varen quedar campions de Balears.
En el seu cas, com només hi havía 3 equips no se va jugar el campionat de Balears i es varen tenir en compte els resultats de les proves del Campionat de Mallorca. A aquest Campionat el nostre equip havía quedat a la primera posició, i per tant és el Campió de Balears.
L’equip Infantil Masculí, ha quedat Subcampió de Mallorca i de Balears.