COMENÇA L’AVENTURA A VALÈNCIA D’ESTIU JOVE 2017

11 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes
.

.

A l’expedició hi participen 24 joves menorquins

Ahir diumenge capvespre, cap a les 17.15 h, el grup de joves menorquins va emprendre el viatge en el vaixell que els ha portat fins a la Comunitat Valenciana. Els acompanyen dos monitors de l’INJOVE que estaran amb ells durant tota la setmana.

Després d’una llarga travessa de 15 hores, incloent una escala a Palma, el grup ha arribat al port de València on han estat rebuts per l’equip de monitors d’ACTIO València, l’entitat responsable de dur a terme un complet programa d’activitats que inclou visites a la Ciutat de les Arts i les Ciències (vegeu la foto de grup a l’entrada de l’Oceanogràfic), visita cultural a Bunyol, pràctica d’escalada i ràpel a rocòdrom,

.

.

excursió i bany a la llacuna de la cova del Turche, rafting al riu Cabriel i ruta de barranquisme a Carcalín. El viatge inclou, com no podia ser d’altra manera, un dia complet a l’albufera de València, coneixent d’aprop el cultiu de l’arròs, visitant el poblat tradicional del Palmar i realitzant un passeig en barca artesanal. Un atractiu programa per a aquesta primera edició de l’Aventura a València.

.

.

.

.

.

.

 

A la pàgina de Facebook de l’INJOVE (www.facebook.com/injove) es publiquen imatges de les activitats on pares i familiars poden seguir el dia a dia d’aquests intrèpids i joves aventurers.

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com