Arriba la 6ª White Party Sant Lluís

1 agosto 2017 | Por | Categoria: -Destacados, Eventos

White Party 2017El Camp Municipal de Ses Canaletes tindrà el proper dilluns, 14 d’Agost, la celebració de la ‘White Party Sant Lluís’ en què la vestimenta de blanc serà imprescindible per poder assistir-hi. D’aquesta manera el feu lluisser viurà la sisena edició de la festa més blanca i màgica de l’estiu en una clara aposta per l’oci i la diversió sana en unes dates on l’estiu està en el seu ple apojeo. Així, després de cinc edicions la White Party, s’ha convertit en un referent de la festes de qualitat i, per això, d’aquest any promet ser espectacular, ajuntant a la festa més de 2.000 persones.

Tots els assistents, que han d’anar vestit de rigorós blanc, podran degustar a partir de les 20:30 hores del servei de bar, entrepans i begudes, per anar agafant forces per a una nit que any a any es supera. Una de les novetats és DJ Kike Sastre, que des de les 21:00 i fins a les 02:30 anira animant als assistents amb un repertori divers de temes musicals que no deixaran a ningú insadisfet.

Amb la col·laboració habitual de l’Ajuntament de Sant Lluís, Acustic Menorca i Grup Tecnografico, l’edició d’enguany tindrà diferents sorpreses, a més d’una espectacular posada en escena de llum i so.

Amb l’entrada gratuïta per a tots els assistents, i obertura de portes a les 20:30 hores, la festa de l’estiu està a la volta de la cantonada.

Deje su comentario