La Mallorca Classic Week by Port Adriano amb models excepcionals

1 agosto 2017 | Por | Categoria: Automovilismo, Eventos, General, Motor
Rolls-Royce Phantom 10EX Open Tourer (1926)

Rolls-Royce Phantom 10EX Open Tourer (1926)

 Rolls-Royce presentarà el Phantom 10EX Open Tourer de 1926
• BMW participarà amb un 328 Mille Miglia Roadster de 1940

Calvià, 1 d’agost de 2017
Segueixen confirmant-se inscripcions de gran importància per a la segona edició de la “Mallorca Classic Week by Port Adriano”, la gran cita vintage de finals d’estiu que reunirà espectaculars cotxes, motocicletes i iots clàssics i se celebrarà entre els dies 20 i 24 de setembre. Tal com havien avançat les dues marques, Rolls-Royce Motor Cars i BMW Classic han confirmat les seves dues grans joies, respectivament el RR Phantom 10EX (Experimental) Open Tourer (1926) i el BMW 328 Mille Miglia Roadster (1940).

 BMW 328 Mille Miglia Roadster (1940)
  BMW 328 Mille Miglia Roadster (1940)

Rolls-Royce Phantom 10EX Open Tourer (1926)
Rolls Royce sempre ha seguit una filosofia molt particular en la construcció de vehicles experimentals. Aquest model d’estil 10EX (Experimental) que estarà en la MCW va ser construït el 1926 com una versió esportiva del Phantom 1. El model es va quedar com a cotxe oficial de RR per cedir puntualment a personalitats cèlebres, entre les quals hi ha Lawrence d’Aràbia.

Aquest RR 10EX és artesania pura i peça única. Va ser construït sobre un xassís Phantom 1 amb la carrosseria produïda per Barker & Co. El motor és un 6 cilindres en línia, vàlvules al capdavant, una cilindrada de 7.668cc i 112 CV. La intenció de Rolls-Royce era crear un cotxe esportiu i aerodinàmic sobre la base d’aquest vehicle concepte.

BMW 328 Mille Miglia Roadster (1940)
Aquesta meravella de la tècnica és un automòbil esportiu de gran bellesa i pedigrí, que va dissenyar Fritz Fiedler amb moltes innovacions per a la seva època, como un xassís tubular molt lleuger, carrosseria d’alumini i un motor amb cambres de combustió semiesfèriques. Aquest propulsor és un 5 cilindres en línia de 1.971cc i 130 CV.

A més d’èxits en un altre tipus de competicions, el BMW 328 MM Roadster va guanyar la Mille Miglia de 1940 i la unitat que estarà present en la MCW és la que van pilotar en aquesta mateixa cursa Willy Briem i Uli Richter, que van acabar en cinquena posició contribuint amb el seu resultat al triomf en equips.

 

5 dies d’activitat i clàssics
La “Mallorca Classic Week by Port Adriano” aportarà cinc dies d’activitats que s’iniciaran amb els “Passejos de Plaer” exclusius per a clàssics i que culminaran el 24 de setembre amb el “Mallorca Sightseeing Drive”, que inclou una divertida gimcana detectivesca per esbrinar un misteriós cas durant el recorregut. Durant cinc dies, amb entrada gratuïta per a tots, cotxes i motos clàssiques ocuparan Port Adriano, però també les Pin-Up de l’American Car Club, actuacions de DJs, música i caravanes de menjar americà, el Concurs d’Elegància… La “Mallorca Classic Week by Port Adriano” compta amb la col·laboració de les marques BMW, Rolls-Royce, Sixt Rent a Car i Pure Salt entre d’altres.

 Per a contactar amb l’organització: registration@mallorcaclassicweek.com

Port AdrianoDissenyat per Philippe Starck i considerat el port més exclusiu del Mediterrani, Port Adriano pot albergar vaixells d’entre 6 i 110 metres d’eslora. Situat en el sud-oest de Mallorca i a només 20 km de Palma, les seves revolucionàries instal·lacions equipades amb la tecnologia més innovadora, són una delícia per als seus visitantes. Una gran oferta gastronòmica i d’oci durant tot l’any, el converteixen en un must de l’oferta lúdica de l’illa. Compta amb les certificacions internacionals ISO 9001, ISO 14001 i la Verificació EMAS.

Deje su comentario