STARTER DU RIB GANA EL GRAN PREMIO DE VELOCIDAD

12 agosto 2017 | Por | Categoria: -Destacados, General, Otros Deportes, Trote
4a-liurament-starter-du-rib-

4a liurament   starter du rib

STARTER DU RIB GUANYA EL GRAN PREMI DE VELOCITAT

El cavall de J. Tauler s’imposa a 1’13”7 de mans d’Antoni Tur
No va haver sorpreses a la prova més ràpida de la jornada. El favorit, Starter du Rib, se va imposar al Gran Premi de Velocitat de Son Pardo, una prova sobre 1.600 metres, dotada amb 9.000 euros a repartir entre els set primers classificats. Soumolou va marcar el ritme durant la major part del recorregut, però els darrers 500 metres resultaren un mà a mà per la victòria entre The Chine, Soumoulou i Starter du Rib. Finalment va ser el cavall de J. Tauler, Starter du Rib, a regnes d’Antoni Tur qui guanyava la prova, amb un temps d’1’13”7. En segon lloc finalitzà The Chine, a 1’14”3 i amb Joan Carles Rotger al cabriol. En tercer lloc trepitjà la meta Soumolou amb Joan Bauzà i la mateixa reducció que el segon classificat. Gran Premi de Velocitat. 1.600m. Autostart 1. Starter du Rib (A. Tur) 1’13”7 2. The Chine (J.C. Rotger) 1’14”3 3. Soumoulou (J. Bauzà B.) 1’14”3 4. Ritz du Bocage (B: Mascaró) 1’14”3 5. Tintin de S’Hort (J. Fluxà) 1’14”4

El caballo de J. Tauler se impone a 1’13”7 de manos de Antonio Tur
No hubo sorpresas en la prueba más rápida de la jornada. El favorito, Starter du Rib, se impuso en el Gran Premio de Velocidad de Son Pardo, una prueba sobre 1.600m, dotada con 9.000 euros a repartir entre los siete primeros clasificados. Soumolou marcó el ritmo durante la mayor parte del recorrido, pero los últimos 500 metros resultaron un mano a mano por la victoria entre The Chine, Soumoulou y Starter du Rib. Finalmente fue el caballo de J. Tauler, Starter du Rib, a riendas de Antoni Tur quien ganaba la prueba, con un tiempo d’1’13”7. En segundo lugar finalizó The Chine, a 1’14”3 con Joan Carles Rotger en el cabriol. En tercer lugar pisó la meta Soumolou con Joan Bauzà y la misma reducción que el segundo clasificado. Gran Premio de Velocidad. 1.600m. Autostart 1. Starter du Rib (A. Tur) 1’13”7 2. The Chine (J.C. Rotger) 1’14”3 3. Soumoulou (J. Bauzà B.) 1’14”3 4. Ritz du Bocage (B: Mascaró) 1’14”3 5. Tintin de S’Hort (J. Fluxà) 1’14”4

Deje su comentario