El primer equip inicia el nou curs

17 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Menorca
Regional

Regional

La primera plantilla ha completat aquest dimecres la seva primera sessió d’entrenament de la pretemporada, i té previst exercitar-se de nou aquest dijous al Municipal de Ses Canaletes. Després d’aquests dos dies en què els jugadors realitzaran les primera carreres, l’equip d Noval, visitarà Bintaufa per enforntar-se en un amistós al equip local i ja desprès es tornaràn a veure les cares la setmana següent per afrontar tres entrenaments i el tradicional partit de festes davant el CE Alaior, previst pel proper dimecres 23 d’agost a les 20:30 hores.

L’entrenador de l’equip, va dirigir la primera sessió de treball amb tots els futbolistes de què disposa, amb les úniques excepció dels que alterneran els entrenaments amb les seves ocupacions laborals.

Regional-3-300x225Els futbolistes que han començat el treball són: Noel Segui, Javi Salvador, Manu Herrera, Moyano, Álvaro, Carlos, Bonilla, Joan Orfila, Alberto, David Mercadal, Nacho, David Morente, Oscar Moreno, Stan, Lupon, Toni Vinent, Bili i Othman, Zurbano, Basili, Juli i Sola, a més de Guiem Bosch, Pau Fortuny i Tuto que estarán a prova els primers díes.

La primera sessió preparatòria ha estat marcada per la forta calor i el treball físic i, en principi, l’equip tornarà a exercir dijous a les instal·lacions de Ses Canaletes.

.

.

.

.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com