CCE Sant LLuis. Primer test de pretemporadaL

29 agosto 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
CCE Sant LLuis Juvenil

CCE Sant LLuis Juvenil

El Juvenil disputa demà dimecres el seu primer amistós de pretemporada. Serà a la Ses Canaletes a les 20:30 hores davant el CD Menorca B, amb motiu de les festes patronals de Sant Lluisset. Serà el primer test del quadre lluisser abans del seu primer partit de Copa, previst pel 24 de setembre i que servira a més de presentació davant la seva parròquia.

L’equip que dirigeix ​​Jose Angel Moyano va arrencar el passat dimecres 16 d’Agost els entrenaments de pretemporada i amb aquest primer amistós obtindran els primers minuts de joc pel que fa a partits es refereix. Amb alguns jugadors, que per motius laborals, encara no han pogut posar-se les botes aquesta pretemporada, el primer test servirà per posar en competició a alguns dels jugadors que es troben a prova així com per veure les cares noves procedents de l’equip cadet, a més de les noves incorporacions per a aquest nou curs.

A falta de confirmar rivals, els pupils del tècnic basc, disputaran abans d’iniciar-se la Copa, dos o tres partits més, per arribar mes rodats a la competició del KO.

 

Podeu consultar tots dos calendaris

Copa Regional Preferent

Lliga Regional Preferent

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com