Cristina Pons, alumne aventajada del Físics, cap a Barcelona

10 septiembre 2017 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
Cris Pons

                                                                       Cris Pons

Enguany comença a ser categoria sub 21, edat sense cap dubte important, i a la categoria de -61. I a més, li toca anar-se’n a estudiar. Per tot açò, una de les alumnes més aventajades de Jesús Triay ‘Shuto’ a l’escola Físics Ciutadella, Cristina Pons, fa les maletes i se’n va a viure a Barcelona, per tal de seguir creixent en el món del kàrate. Aquesta ciutadellenca flamant campiona d’Espanya 2017 a la seva categoria anirà a Catalunya a entrenar amb un gran com és José Puertas, amb qui ja ha entrenat vàries vegades i de manera molt profitosa.
Puertas, reconegut karateka espanyol, és una garantia de seguir pujant escalons per l’esportista del Físics Ciutadella ja que en la seva etapa de competició va aconseguir medalles a Europeus i Mundials.
Amb aquesta nova passa de Pons ara el principal objectiu que es marca és “quedar primera d’Espanya, cosa que em donaria la possibilitat d’estar a la Seleccio Espanyola i participar a l’Europeu, meu segon objectiu”. Aquesta temporada a Barcelona tindrà alguns campionats ja marcats en lletres majúscules, com la lliga nacional sub 21, la lliga nacional absoluta i la Sèrie A de Guadalajara, que és una competicio mundial, entre d’altres. A Pons li agradaria arribar a ser un dia campiona del món i anar a les Olimpiades, “encara que sé que és dificil, pero no impossible”.

Enguany, amb ser ja sub21, també podrà competir com a sénior, cosa que li permetrà anar a més campionats i augmentar la seva experiència competint amb gent més gran i amb molt de nivell.

Deje su comentario