L’Atlètic Balears guanya per 1-2 al camp del València Mestalla

10 septiembre 2017 | Por | Categoria: -Portada, 2ª División B, Futbol, General
11 inicial

                                                                               11 Inicial

L’equip completa una gran primera mitat i és mereixedor de la victòria  CRÒNICA

Armando de la Morena, que no es pogué asseure a la banqueta en estar sancionat amb tres partits, després de l’expulsió dissabte passat en el derbi contra el Mallorca. Va apostar d’inici per Carl, Ruiz, Guasp, Manu, Vallori, Borja, Fullana, Rico, Kike, Xisco i Álvaro. Gerard Oliva, que va venir a entrenar i animar l’equip, no podia jugar per complir el partit de sanció en ser expulsat contra el Mallorca. També eren baixa Uche, Julio Delgado, Sergio Sánchez (molèsties a l’abductor) i Marcel per un virus. Completava la convocatòria el juvenil Javier Pérez Aguas.  La primera part de l’ATB a Paterna varen ser els millors 45 minuts del curs. Bon futbol, control total i moltes ocasions de gol. L’equip es va fer dominador total del partit des de l’inici, amb molta personalitat. Al minut 3 de partit, Álvaro reclamà penal en ser agafat a l’àrea. Al 4, Kike xuta de fora de l’àrea un poc desviat. El jugador de Salamanca va fer un gran partit en banda dreta, acompanyat per José Ruiz, compenetrats en defensa i en atac en tot moment. Al minut 16 el valencianista Ferran fa una volea de centrada lateral una mica alta del travesser de Carl. Al minut 20 Kike disposa de una mà a mà després de una gran passada de Xisco. Kike xuta una mica desviat amb cama esquerre quan ja es cantava el gol. Al minut 27 una altra gran ocasió, en aquest a cas a la cama d’esquerre de Xisco, que a dos metres de la porteria, després d’una passada enrere de la mort per part de Rico, el mallorquí xuta alt. Al minut 33, com demostren les imatges, l’àrbitre s’equivoca en assenyalar fora de l’àrea una falta sobre Álvaro, que era penal. Al minut 34 una ocasió de xut alt de Rafa Mir en una de les poques arribades del València Mestalla. Al 35 Alberto Gil xuta molt llunyà però fluix a les mans de Carl. Al minut 36 surt la pissarra treballada de Son Malferit. Falta lateral treta per baix al punt de penal quan tothom espera el remat per alt i és Fullana qui xuta per fer el pimer gol. Amb el 0-1, resultat curt per les ocasions, s’arribaria al descans. A la represa, el València, de la mà de Fran Villalba, que va entrar al terreny de joc, va tenir més perill i una mica més la pilota. Ell va tenir una bona ocasió en un xut amb cama dreta des de fora de l’àrea que frega el pal dret de la porteria de l’ATB.  Al 63 Rafa Mir xuta des de la mateixa posició amb cama esquerre a les mans de Carl. En el minut 67, arribaria l’empat del VCF Metalla en un xut de Ferran que pega a l’esquena de Rafa Mir i despita Carl, en una jugada amb molta mala sort. Al minut 75 treu ràpid el porter alemany en una bona contra de Kike que assisteix a Xisco, que deixa passar, perquè Álvaro arribant per sorpresa empenyi a gol. Primer gol a la categoria del davanter madrileny que l’any passat en va fer 29 a l’Adarve. Al minut 84 una magistral jugada de Rodri, que d’esperó se fa autopassada i la posa per Xisco que no arriba per centímetres a fer l’1-3. També ho tendria al 87 Nacho, amb una rosca al pal llarg que acaba al travesser. Al final, segona victòria de la temporada.   Fitxa tècnica.  València Mestalla: 1. Cristian, 2. Álvaro Pérez, 3. Centelles, 4. Javi Jiménez, 5. Morgado ©, 6. Petcoff (72’ 16. Valero), 7. Ferran (75’ 17. Blanco) , 8. Miki, 9. Rafa Mir, 10. Gonzalo (45’ 15. Villalba) i 11. Alberto Gil. Atlètic Balears: 1. Carl, 2. José Ruiz, 3. Vallori, 4. Manu, 5. Biel Guasp,  6. Borja (72’ 15. Malik),  7. Xisco, 8. Kike, 9. Álvaro (82’ 17. Rodri), 10. Fullana © i 11. Óscar (61’ 18. Nacho).   Gols:  0-1  Minut 36 Fullana.1-1  Minut 67 Rafa Mir1-2  Minut 76 Álvaro. Àrbitre: Óscar Sauleda (comitè català)  Va amonestar als locals: Lubo Penev (entrenador) Va amonestar als visitants: Borja i José Ruiz. Incidències Partit corresponent a quarta jornada de la temporada 2017-18. Estadi Antoni Puchades, Ciutat Esportiva de Paterna, 1.000 espectadors. L’àrbitre va obligar l’ATB a jugar amb mitjons taronges.

Armando de la Morena: L’equip ha fet un bon partit i ha estat superior des del minut 1 al 90, hem hagut de sofrir massa per les ocasions que hem tengut. Hem guanyat davant un gran equip, amb jugadors que han debutat alguns amb el primer equip. Ja sabíem que tenim una plantilla molt bona, amb dos jugadors per línies i hem tengut baixes però hem tret la casta i això ens fa grans. Hi ha hagut un penal a Álvaro però hem d’estar tranquils. Tenim dos grans porters, dels millors de la categoria i volem fer partíceps a tothom perquè tots seran importants al llarg de la temporada. La jugada del segon gol és iniciació de Carl. Els dos estan en un gran moment de forma. Jo conec bé a Álvaro i sé que la que li caigui va a gol, com ha fet a Madrid”.

 

Álvaro: “Victòria importantíssima, necessitàvem aquests tres punts per l’eliminació en Copa, per les sensacions. Hem controlat molt bé el partit. El gol ha estat una jugada ràpida de Carl i Kike, Xisco l’ha deixada i ha acabat on ha d’acabar. El partit ha estat controlat.

 

Vallori:  Sabíem que seria difícil perquè aquest equip havia guanyat els dos primers partits. Era un dels partits importants per guanyar. La primera part l’equip ha estat molt bé i la segona, hem sabut sofrir. El futbol té aquestes coses, en dos dies canvia la truita, estava un poc carregat el bessó i no podia jugar però avui bé. Tenim una gran plantilla de 22 jugadors.

 


.

VCF MESTALLA-ATB

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario