Bàsquet Manacor: més que bàsquet Victòria dels dos sèniors masculins

17 octubre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
.

.

Victòria dels dos sèniors masculins

CIDE, 63 – B. Manacor Càrniques Sunyer, 72

El partits va començar amb molta força i amb una bona defensa. Els manacorins dominaven el rebot defensiu i corrien el contraatac durant el primer període (8-17). A la represa el CIDE va aconseguir igualar el marcador però el B. Manacor es va refer i arribà el descans 25 a 34. Tanmateix els locals no donaven el braç a tòrcer i pràcticament igualaven el marcador al tercer període (46-47). El partit restava obert i igualtat, fins que un parcial de 6 a 18 als cinc darrers minuts va donar la victòria al B. Manacor.

Per la seva banda, els séniors de segona autonòmica SA GRUTA NOVA guanyaren dins Esporles per 47 a 74 en el primer partit de la temporada. Els nostres jugadors desplegaren un joc molt intens contra un equip jove que els obligà a jugar a un ritme molt ràpid per dur-se’n la victòria.

.

.

Amistós del mini masculí B

Els mini masculí B Agrupació Mútua es van enfrontar a l’equip mini de Petra. Els nostres minis van lluitar contra un equip més fet, amb jugadors de segon any. Tot i això, hi va haver moments del partit en què els manacorins van plantar cara als petrers.

Victòria de l’infantil masculí C Coansa Balear a la pista del CIDE per 37 a 49. Bon partit dels nostres jugadors que han mostrat un bon joc en equip i han tingut una gran actitud defensiva.

Victòria clara dels júniors A

1. Manacor Fontaneria Pujol, 91 – Ciutat d’Inca, 63

Bon partit i victòria dels manacorins en el seu partit contra el Ciutat d’Inca. La bona tasca defensiva i l’efectivitat en atac ha permès als júniors aconseguir guanyar el partit.

Derrotes del júnior B i del junior femení

El júnior B Materials de Construcció Santandreu Sureda ha competit al màxim a la pista del Son Servera. El partit ha estat molt igualat al llarg de quasi tots els períodes. En el quart, però, l’equip serverí ha estat superior i s’ha emportat el triomf.

Per la seva part, el júnior femení Expert Petra-Son Servera / Restaurant Antonel.la no ha pogut guanyar el seu partit a Sa Pobla. Després d’una primera part més o manco igualada, les pobleres han augmentat el ritme i han aconseguit superar a les nostres jugadores.

Ànims als dos equips!!! Toca seguir caminant i millorant pas a pas!!!