CADETES MENORCA 1a FASE CLASFT. (1a REGIONAL) Jornada 6. UD Mahon y el CE Ferreries

5 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base
CADETES MENORCA 1a FASE CLASFT.

Con siete puntos en el casillero de cada equipo y una clasificación prácticamente igual, se enfrentaron ayer en el municipal de San Carlos de Maó los equipos de la UD Mahon y el CE Ferreries, la igualdad entre ellos hacían presagiar un encuentro muy igualado y muy emocionante.

Los dos equipos entrenados por Jose Luis Segui por parte visitante y Jordi Pons por los locales, se conocen a la perfección y como muestra de ello el partido empezó muy igualado, con las defensas muy atentas y no dejando espacios libres, aunque la posesió estaba igualada, el UD Mahon empezó a llegar a la portería del CE Ferreries y en el minuto 24 Joan Gili adelantó a los suyos. Este gol no cambió el planteamiento de los dos equipos, las defensas siguieron ordenadas y el juego se mantenía en el centro del campo, fue entonces cuando el equipo azulgrana adelantó sus líneas, poco a poco empezó a tener más el balón y en el minuto 27 David Cardona, logró el empate a uno, fue tras este tanto que los visitantes gozaron de alguna oprtunidad y en el minuto 37 Marc Febrer adelanto al CE Ferreries, y con este resultado se llegó al final de la primera parte. Tras el reinició, el equipo de Jordi Pons adelantó a sus jugadores y casi estuvo de conseguir el empate pero fue David Cardona en el 45 quien marcó el gol que rompió definitivamente el partido, el UD Mahon fue más al ataque para intentar reducir distancias pero aprovechando los espacios dejados en defensa, Marcos Marin marcó el cuarto y definitivo gol dejando en el marcador el resultado de 1-4 favorable a los visitantes.

Ficha de Partido

[FAG id=249151]

CATALAN

Amb set punts a la casella de cada equip i una classificació pràcticament igual, es van enfrontar ahir al municipal de San Carlos de Maó els equips de la UD Mahon i el CE Ferreries, la igualtat entre ells feien presagiar un partit molt igualat i molt emocionant .
Els dos equips entrenats per Jose Luis Segui per part visitant i Jordi Pons pels locals, es coneixen a la perfecció i com a mostra d’això el partit va començar molt igualat, amb les defenses molt atentes i no deixant espais lliures, tot i que la posesió estava igualada , el UD Mahon va començar a arribar a la porteria del CE Ferreries i al minut 24 Joan Gili va avançar als seus. Aquest gol no va canviar el plantejament dels dos equips, les defenses van seguir ordenades i el joc es mantenia al centre del camp, va ser llavors quan l’equip blaugrana va avançar les seves línies, a poc a poc va començar a tenir més la pilota i al minut 27 David Cardona, va aconseguir l’empat a un, va ser després d’aquest tant que els visitants van gaudir d’alguna oprtunidad i en el minut 37 Marc Febrer va avançar al CE Ferreries, i amb aquest resultat es va arribar al final de la primera part. Després del reinici, l’equip de Jordi Pons va avançar als seus jugadors i gairebé va estar a punt d’aconseguir l’empat però va ser David Cardona al 45 qui va marcar el gol que va trencar definitivament el partit, el UD Mahon va anar més a l’atac per intentar reduir distàncies però aprofitant els espais deixats en defensa, Marcos Marin va marcar el quart i definitiu gol deixant en el marcador el resultat de 1-4 favorable als visitants.