Resumen Semanal Bàsquet Manacor 4/5/11/2017

6 noviembre 2017 | Por | Categoria: -Destacados, Baloncesto, General
Bàsquet Manacor

Bàsquet Manacor

Bàsquet Manacor

Més que Bàsquet

 Infantil masculí B Tot Motor

  1. Manacor, 57 – Capdepera, 58

Primer partit oficial dels infantils, marcat pels alts i baixos en el joc i que finalitzà amb derrota per la mínima. La primera meitat va ser molt igualada, amb 30 a 30 al marcador. El tercer quart va ser molt intens, amb una bona pressió per part dels manacorins que es traduí en 10 punts d’avantatge gràcies al robatori de pilotes i finalitzacions encertades. Pareixia que el partit es posava de cara

Partit que es pot resumir pels alts i baixos per part del nostre equip, tant en defensa com a atac. Però als darrers 10 minuts, hi va haver més imprecisions i la pressió no va funcionar. A poc a poc el Capdepera va entrar al partit i va creure en la remuntada, de manera que a la fi del matx, tot i que el B. Manacor mantenia les opcions, aconseguí capgirar el marcador i posar-se per davant en un final molt emocionant. Enhorabona al públic per l’actitud positiva cap a l’equip i als jugadors per intentar-ho fins al final. Destacar el gran treball de Sergi Ramón i Pau Parera tant en defensa com en atac.

 

Mini masculí especial Construccions Pascual Bassa

  1. Manacor, 21 – Sant Josep, 72

Els manacorins començaren el partit molt bé, jugant i competint al màxim contra un gran rival. De mica en mica, però, l’equip de Palma imposà un alt ritme al partit que el B. Manacor no va poder seguir. Malgrat la derrota, l’equip té un gran marge de millora i el seu procés d’aprenentatge i adaptació a la lliga especial només acaba de començar.

 

Mini femení especial Creuers Illa Balear

  1. Manacor, 72 – B. Pla, 45

 

Júnior masculí A Fontaneria Pujol

  1. Manacor, 77 – S’Indioteria, 53

 

Bàsquet Manacor

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario