Els seleccionats balears del FÍSICS ultimen el Nacional a Palma

12 noviembre 2017 | Por | Categoria: Artes Marciales, General, Otros Deportes
El tecnico Jesus triay . Francesc Sanz, Cris Pons, Julen Triay i Judith Álvarez

El tecnico Jesus triay . Francesc Sanz, Cris Pons, Julen Triay i Judith Álvarez

Els quatre karateques seleccionats amb les Illes Balers procedents del FÍSICS CIUTADELLA que participaran la setmana qui ve al Campionat d’Espanya de Kàrate a Santiago de Compostela estan fent aquest cap de setmana els darrers entrenaments de preparació, previs a la marxa a Galícia.
Francesc Sanz, Cris Pons, Julen Triay i Judith Álvarez, acompanyats pel director tècnic del FÍSICS Jesús Triay estan concentrats amb els 18 seleccionats i com una posada a punt per tancar i pulir detalls ja que la feina està feta després d’haver començat la pretemporada el mes de juliol, fins a arribar aquí, que és l’objectiu d’alguns d’ells

Deje su comentario