Athletic Club de Montuïri 3 – UE Porreres 3

14 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: 2ª Regional, Fútbol
Montuïri - UE Porreres

Montuïri – UE Porreres

Abans de començar el partit ja es notava l’ambient de derbi. Molts de montuïrers i aficionats de l’UE Porreres assistiren al Revolt el passat dissabte. Unes 200 persones ompliren camp d’espectadors.
L’encontre començà a les 17h ben puntual.
La primera part els atlètics mostraren un bon joc i dominaren al líder. Mayol als 13 minuts marcà de penal i el primer temps finalitzà per 1-0.
La 2a part començà més tard per un forat a la poreria de la part de la Carretera vella de Manacor.
Poc després d’arrancar el segon temps el local davanter López allargava distàncies marcant el 2-0 al min. 49.
Els porrerencs reaccionaren ben prest, als 54 minuts i marcaren el 2-1, després d’una gran jugada per la seva banda dreta.
Als 66 min. els visitants empataren el partit a 2.
Quan mancaven poc més de 15 min. per finalitzar el derbi un montuïrer que juga a Porreres de cap marcà el 2-3 i els líders aconseguiren capgirar el marcador.Gràcies als canvis tàctics realitzats per l’entrenador Moreno, l’acabat de sortir al camp Garcia, rematà de cap la pilota que rebotà damunt la gespa i empatà el partit 3-3. Al Revolt molts celebraran el gol, fins i tot l’entrenador atlètic en ficà a la pinya dels jugadors.
Després del gol Martorell que realitzà un excel·lent partit, comença a córrer per la banda esquerra i l’àrbitre xiulà el final del partit.
Després d’aquest empat l’Athletic es 10é i l’UE Porreres ja no es líder, els veïnats d’Algaida actualment encapçalen la classificació.