VISITA DELS JUGADORS FULLANA, GUASP I AMENGUAL A L’ESCOLA BLAI BONET DE SANTANYÍ

14 noviembre 2017 | Por | Categoria: 2ª División B, Futbol, General
.

.

Avui, els jugadors del primer equip, Francesc Fullana i Biel Guasp, a més del cedit al Santanyí, Miquel Amengual, han visitat l’escola Blai Bonet de Santanyí, en un acte organitzat pel departament d’Esports del Consell de Mallorca, ‘Suma’t a l’esport’.

Els tres jugadors han respost totes i cada una de les preguntes dels alumnes del col·legi, han firmat pòsters, han sortejat una camiseta i han jugat una estona al pati. L’ATB farà d’aquí a final de temporada visites a escoles de tota Mallorca per tal de fer club i donar-se a conèixer en la massa social jove.

La plantilla tornarà demà a les 10:30 als entrenaments.

 

FULLANA, GUASP I AMENGUAL

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar

Deje su comentario