BENJAMINES MENORCA 1a FASE CLASFT. (3a REGIONAL) Jornada 7. CE Ferreries y el Dosa CF

19 noviembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base
BENJAMINES MENORCA

Hoy se ha disputado en el anexo Sant Bartomeu de Ferreries el encuentro de copa entre los equipos del CE Ferreries y el Dosa CF, ha sido un enfrentamiento de claro dominio local que se ha saldado con victoria ferreriense por 12 goles a 2, aunque en el minuto 5 Ferran Taltavull aprovechando un rápida jugada de contraataque ha marcado el 0-1, poco ha durado la sorpresa ya que Sergi Goñalons en el minuto 10 ha conseguido el empate y han empezado de manera paulatina, ha llegar a la porteria visitante los jugadores entrenados por Eugeni Marti. En el minuto 13 Ignasi Coca ha adelantado al CE Ferreries, en el 14 Sergi Goñalons ha conseguido el tercero, aunque el dominio era local, es digno de valorar que el Dosa CF ha tenido una muy buena actitud, intentando jugar el balón y tratando de defender su porteria con entereza, ha sido tras estos minutos que el CE Ferreries, ha llegado una y otra vez consiguiendo aumentar más la diferencia en el marcador por mediación de Pau Janer en el minuto 20, Jordi Pons en los minutos 22 y 25, Sergi Goñalons en el 27, Jordi Pons en el 34, Sergi Febrer en el 37. En el minuto 39, Albert Torres ha marcado el segundo para el equipo visitante, pero de nuevo el CE Ferreries ha conseguido en el minuto 41 aumentar la distancia con un gol conseguido por Pau Pons, en el 45 Pau Janer ha marcado un nuevo tanto y finalmente en el 47, Pau Pons ha cerrado el marcador. Como he comentado antes, cabe destacar que aunque la derrota ha sido muy contundente, el Dosa CF ha jugado el partido de una manera muy digna, intentando en todo momento salir con la pelota jugada y con gran deportividad.

Ficha de Partido

[FAG id=249698]

CATALAN

Avui s’ha disputat a l’annex Sant Bartomeu de Ferreries el partit de copa entre els equips del CE Ferreries i el Dosa CF, ha estat un enfrontament de clar domini local que s’ha saldat amb victòria ferrerienca per 12 gols a 2, encara que en el minut 5 Ferran Taltavull aprofitant un ràpida jugada de contraatac ha marcat el 0-1, poc ha durat la sorpresa ja que Sergi Goñalons al minut 10 ha aconseguit l’empat i han començat de manera gradual, a arribar a la porteria visitant els jugadors entrenats per Eugeni Marti. Al minut 13 Ignasi Coca ha avançat al CE Ferreries, al 14 Sergi Goñalons ha aconseguit el tercer, tot i que el domini era local, és digne de valorar que  el Dosa CF ha tingut una molt bona actitud, intentant jugar la pilota i tractant de  defensar la seva porteria amb enteresa, ha estat després d’aquests minuts que el CE Ferreries, ha arribat una vegada i una altra aconseguint augmentar més la diferència en el marcador per mediació de la Pau Janer en el minut 20, Jordi Pons en els minuts 22 i 25, Sergi Goñalons al 27, Jordi Pons al 34, Sergi Febrer al 37. al minut 39, Albert Torres ha marcat el segon per l’equip visitant, però de nou el CE Ferreries ha aconseguit al minut 41 augmentar la distància amb un gol aconseguit per Pau Pons, al 45 Pau Janer ha marcat un nou gol i finalment en el 47, Pau Pons ha tancat el marcador. Com he comentat abans, cal destacar que tot i que la derrota ha estat molt contundent, el Dosa CF ha jugat el partit d’una manera molt digna, intentant en tot moment sortir amb la pilota jugada i amb gran esportivitat.