Crònicas bàsquet Manacor

7 diciembre 2017 | Por | Categoria: Baloncesto, General
.

.

Novament ha estat una setmana positiva per al joc i els resultats dels equips dels B. Manacor. Un cop més les jugadores del mini A i mini B estan d’enhorabona, ja que ambdós equips han resolt amb victòria els seus partits. El mini femení especial Creuers Illa Balear continua invicte i lidera el campionat després de la visita a Pollença. D’igual manera elmini femení Forn Can Tòfol va guanyar a Sa Pobla en un partit marcat pel fred i la neu. Així mateix, el premini femení  9Gimnàs dominà el seu encontre també a Sa Pobla.

De la seva banda, els dos equips sènior masculí van saldar positivament els seus compromisos, tant en joc com en resultats. El Càrniques Sunyer, de 1a Autonòmica, s’imposà 85 a 80 al Ciutat d’Inca, en un partit ajustat en què els inquers lluitaren de valent fins al final tot i que els manacorins sempre anaren al capdavant. El 2a Autonòmica Sa Gruta Nova va vèncer el Campos per 69 a 62, en una gran remontada dels locals, ajudats per jugadors de l’equip júnior. El cadet masculí Agrupació Mútua continua en ratxa i es va desfer del Cide per 89 a 58 gràcies a una defensa molt agressiva i un bon encert en atac tant en situacions de superioritat com en el 5c5.L’infantil masculí Restaurant Es Parc s’ha refet de la derrota contra el Sant Agustí i en tan sols 4 dies ha vençut el Pollença a domicili (39-67) i el Cide a casa (84-36). L’infantil masculí B Tot Motor va véncer a La Salle B per 60 a 49, la qual certifica que també tenen bones sensacions.

.

.

L’infantil femení Bufete Perelló i el júnior femení Expert Petra Son Servera – Restaurant Antonel·la, encara amb unes quantes jugadores lesionades, no van dur sort en els marcadors. No obstant això van donar el millor de si davant Sa Pobla i Andraxt respectivament.

L’anècdota de la setmana és un recordatori per a Pablo Raij, jugador del nostre club que enguany estudia als EEUU i que aquesta setmana ha debutat amb el seu equip de Minnesota. Molta sort tant en els estudis, el bàsquet i la nova vida.

002 003

 

Deje su comentario