CADETES MENORCA 1a FASE CLASFT. (1a REGIONAL) Jornada 11. Dosa CF – CE Ferreries.

17 diciembre 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base

_MG_7805 copia

Tras la derrota sufrida en casa frente al CE Alaior y consciente que otra pérdida de puntos dejaría en situación realmente complicada las aspiraciones de mantener la categoría, el equipo del CE Ferreries tenía que haber empezado hoy el enfrentamiento frente al Dosa CF totalmente metido en el partido para así hacerse poco a poco con el dominio del juego pero nada de eso ha pasado, la mayor agresividad, contundencia y actitud locales les ha dado la posesión del balón llegando desde los primeros minutos a la portería visitante, disponiendo de varias ocasiones muy claras para poder adelantarse en el marcador que hacían preveer un partido muy diferente al esperado, pero las acertadas intervenciones del guardameta ferreriense les permitía seguir en el partido y gracias a eso poder llegar al final de la primera parte con empate a cero en el marcador. Tras el descanso ha cambiado por completo el panorama, el equipo entrenado por Jose Luis Segui ha podido controlar el partido manteniendo la posesión del balón y empezando a generar ocasiones de gol. Fruto de este dominio en el minuto 47 Guillem Marques, ha marcado el primer gol, a pesar de este gol el equipo entrenado por Noel Rey ha mantenido el planteamiento inicial, consciente de que la desventaja mínima en el marcador les permitía seguir en el partido, pero ha sido en el minuto 65 que Marc Febrer ha decantado definitivamente el encuentro marcando el segundo gol, ha sido tras estos momentos que se han visto algunas entradas duras y el colegiado no ha tenido más opción que amonestar a algunos jugadores llegando a expulsar a uno del CE Ferreries, en pleno desconcierto del Dosa CF, un robo de balón en el medio campo ha permitido que Josep Truyol en el minuto 80, se haya plantado totalmente solo en la portería local colocando el definitivo 0-3 en el marcador.

Ficha del partido

[FAG id=250738]

CATALAN

Després de la derrota soferta a casa davant del CE Alaior i conscient que una altra pèrdua de punts deixaria en situació realment complicada les aspiracions de mantenir la categoria, l’equip del CE Ferreries havia d’haver començat avui l’enfrontament davant del Dosa CF totalment ficat en el partit per així fer-se a poc a poc amb el domini del joc però res d’això ha passat, la major agressivitat, contundència i actitut locals els hi ha donat la possessió de la pilota arribant des dels primers minuts a la porteria visitant, disposant de diverses ocasions molt clares per poder avançar-se al marcador que feien preveure un partit molt diferent a l’esperat, però les encertades intervencions del porter ferrerienc els permetia seguir en el partit i gràcies a això poder arribar al final de la primera part amb empat a zero al marcador. Després del descans ha canviat per complet el panorama, l’equip entrenat per Jose Luis Segui ha pogut controlar el partit mantenint la possessió de la pilota i començant a generar ocasions de gol. Fruit d’aquest domini en el minut 47 Guillem Marques, ha marcat el primer gol, tot i aquest gol l’equip entrenat per Noel Rey ha mantingut el plantejament inicial, conscient que la desavantatge mínima al marcador els permetia seguir en el partit, però ha estat al minut 65 que Marc Febrer ha decantat definitivament l’enfrontament marcant el segon gol, ha estat després d’aquests moments que s’han vist algunes entrades dures i el col·legiat no ha tingut més opció que amonestar alguns jugadors arribant a expulsar a un del CE Ferreries, en ple desconcert del Dosa CF, un robatori de pilota al mig camp ha permès que Josep Truyol en el minut 80, s’hagi plantat totalment sol a la porteria local col·locant el definitiu 0-3 al marcador.