CE Constància. Nit de l’Esport Inquer 29-12-2017 Y RELACIÓN COMPLETA PREMIADOS

26 diciembre 2017 | Por Redacción | Categoria: Eventos, Fútbol
C.D. Constancia

C.D. Constancia

 

CONTIENE LA RELACIÓN DE TODOS LOS PREMIADOS

   

.

.

  DESCARGAR LA RELACIÓN DE TODOS LOS PREMIADOS

 

Categoria esports col·lectius: Temporada 2016-2017

1) Equip aficionats 3a Regional Constància : Ascens a 2a Regional.

2) Equip Juvenils 1a Regional Constància : Campió de lliga,  Ascens a Regional Preferent i Premi a l’Esportivitat Ultima Hora 1r Classificat del seu grup

3) Equip Cadetes 2a Regional Joventut Constància: Campió de lliga i Ascens a 1a Regional

4) Equip Infantils 1a Regional Joventut Constància: Premi a l’Esportivitat Ultima Hora 1r Classificat del seu grup

5) Equip Infantils 2a Regional Joventut Constància: Premi Especial a l’Esportivitat Ultima Hora, Equip més esportiu de tots els equips de futbol base de l’illa de Mallorca.

 

Categoria individual:

 

Andrés García Moreno:  Jugador Inquer que va començar al futbol base del Constància i després d’haver estat el millor jugador aleví de Mallorca va fitxar pel RCD Mallorca. Actualment es troba al CF València i a més també ha estat seleccionat amb la Selecció Espanyola sub-15. Un exemple per a tots els joves esportistes d’Inca (més informació a web CE Constància apartat notícies)

 

Categoria distinció honorífica:

 

Benito Mateo: Jardiner afincat a Inca que durant algunes temporades va dirigir el manteniment de la gespa al Nou Camp d’Inca. A partir d’aquí un important currículum l’acompanya havent passat per diferents clubs de primera divisió nacionals i internacionals. Actualment després d’una temporada i mitja en el RCD Mallorca i assessorant les tasques de manteniment al Nou Camp d’Inca es troba altra vegada a l’èlit a un club de la primera divisió xinesa. Benito ha passejat el nom del Constància i d’Inca per tot arreu i ha donat un exemple de superació i progressió a tothom

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com