El juvenil reprèn la competició de Lliga

11 enero 2018 | Por | Categoria: Futbol Base, General
.

.

Primera jornada de l’any i 7ª del calendari per a l’equip juvenil. Els de Moyano volen seguir fent de ses Canaletes seu principal valedor i aconseguir sumar tres punts davant un rival d’entitat.

El CE Alaior, equip que el precedeix a la taula i amb el qual es troba empatat a punts, serà el contrincant al qual hauran ficar mà els blaus. Amb un partit menys per als nostres, la posició a la taula dels albinegres demostra el que ja es va veure en Copa en la seva visita a Ses Canaletes, un equip amb qualitat, amb les idees clares però que la seva irregularitat el condemnà en el torneig anterior .

Els nostres per la seva banda arriben a la trobada amb la intenció de fer valer per dos la victòria aconseguida davant el Rtvo. Boscos en l’últim partit de l’any, ja que encadenar dues victòries consecutives en aquesta competició no és tasca gens fàcil. Per al partit, el tècnic basc segueix comptant amb la baixa per lesió de Sant Leonardi i té entre cotons a diversos dels seus pupils. Els tres punts aconseguits davant els ciutadellencs van permetre als blaus trencar una ratxa de dues derrotes consecutives que li havien fet baixar algunes posicions en la classificació.

La trobada que serà dirigida pel col·legiat Francisco Navarrete donarà inici a les 17:00 hores al Municipal de Ses Canaletes.

Deje su comentario