Arriba la II Edició del Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet

12 enero 2018 | Por | Categoria: Baloncesto, General
Mercant - Talens

Mercant – Talens

La festa del minibàsquet balear arriba un any més amb el II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet que tindrà lloc els dies 27 i 28 de gener a Llucmajor.

És un cap de setmana on els i les protagonistes són les nines i els nins minis de tot l’arxipèlag. Després de la bona resposta de la primera edició que es va organitzar a Pollença, enguany torna amb novetats i més activitats.

El president de la FBIB, Juanjo Talens, ha presentat juntament Antonio Mercant, responsable de Relacions Institucionals a Balears de la naviera, aquest esdeveniment.

El II Torneig Trasmediterranea Illes de Bàsquet el disputaran combinats de minibàsquet de Mallorca, Menorca i Pitiüses tant a la categoria masculina com femenina. En total són 100 nins i nines de més de 40 clubs de tot l’arxipèlag que gaudiran d’un cap de setmana ple de bàsquet i activitats paral·leles.

A més dels partits entre els combinats de cada una de les Illes, s’han organitzat també diferents activitats:

Taula rodona “La diversió en l’aprenentatge”:

L’ex jugador internacional de bàsquet, Fernando Romay, Toni Fontcuberta (Risofonku) i Víctor Eguriase parlaran sobre la importància de que els nins i nines aprenguin divertint-se. Serà divendres dia 26 a les 19:00 hores al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor (Carrer Fra Joan Garau, 2).

3×3 Minibàsquet

A més del torneig entre els combinats de les Illes, s’ha organitzat un 3×3 de minibàsquet dirigit a tots els nins i totes les nines que tenen fitxa federativa. Serà dissabte en horari de dematí i horabaixa i diumenge dematí. Aquesta activitat té un cost de 20€ per equip.

Concurs d’habilitats i concurs de tir

És una activitat dirigida a tots els nins i nines que disputen el 3×3. Durant el dematí del dissabte es disputaran les fases prèvies i diumenge dematí les finals.

Clínic Ángel Cepeda

Dissabte a les 16:00, al Pavelló de Llucmajor, s’ha organitzat un clínic amb l’entrenador Ángel Cepeda sobre “Tecnificiació a Minibàsquet”. El preu és 10 euros.
És una activitat que donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, són 4 crèdits formatius.
Taller de risoteràpia
L’entrenador Toni Fontcuberta ha creat la modalitat de “Risobasket”. Una manera diferent d’entendre el nostre esport on s’aplica la risoteràpia. És una activitat dirigida als jugadors, jugadores, pares i mares a més de qualsevol tècnic que estigui interessat.

En aquest cas, els entrenadors i entrenadores hauran de pagar 10 euros i serà una activitat que els donarà dos crèdits formatius i si es presenta un treball posterior, seran 4 crèdits. Serà a les 11:15 al Pavelló de Llucmajor.
El preu per a tots els entrenadors o entrenadores que vulguin fer les dues activitats (Clínic Ángel Cepeda i Taller de Risoteràpia) és de 15 euros.

Poster-Trasmediterranea-IllesdeBasquet

 

FBIB

Deje su comentario