Èxit de participació a la 3a Jornada d’Esport Inclusiu

19 enero 2018 | Por | Categoria: General, Otros Deportes, otros deportes minoritarios
.

.

Aquest acte, organitzat per l’Institut Municipal de l’Esport i Caixabank, s’inclou dins dels actes de la Diada Ciclista de Sant Sebastià

 

Susanna Moll: Des de l’IME volem que Palma sigui una ciutat amb instal·lacions esportives accessibles i treballam per a que estiguin adaptades a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda des de principis d’accessibilitat universal i d’igualtat

 

Palma, 19 de gener de 2018.- Avui ha tingut lloc a CaixaForum Palma  la tercera edició de la Jornada d’Esport Inclusiu, organitzat per L’Institut Municipal de l’Esport (IME) i Caixabank.

 

L’acte, gratuït i obert a tothom, ha tractat el tema “educant en les discapacitats” de la mà del fundador de Handisport, Rafa Winckelmann, i de la seva directora, Clara Gil, que han dirigit les seves ponències als més de 150 assistents que han acudit a la jornada, la gran majoria estudiants del Cicle Superior Tècnic en Animació i Activitats Físiques Esportives (TAFAD), de diferents instituts de les Illes .

 

IME JOrnada d'Esport Inclusiu

IME JOrnada d’Esport Inclusiu

La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, ha donat la benvinguda a aquest espai de conferències, que posa de manifest la importància de l’esport per a tothom i la igualtat d’oportunitats. També ha agraït la presència i la implicació dels ponents i ha destacat  que “des de l’IME volem que Palma sigui una ciutat amb instal·lacions esportives accessibles i treballam per a que estiguin adaptades a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda des de principis d’accessibilitat universal i d’igualtat”.

 

Aquesta Jornada, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu de la Diada Ciclista de Sant Sebastià, té com a objectiu visibilitzar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat i posar en valor l’esport per a tothom, i especialment per a persones amb discapacitat.

 

Els ponents han mostrat al nombrós públic diferents recursos d’esport adaptat i exemples del seu treball, basats en les seves experiències a les diferents activitats que du a terme la Fundació Handisport, principalment activitats a l’aire lliure com vela, esquí aquàtic, golf, piragüisme, vela i buceig, entre d’altres.

 

El director general d’Esports, Sergio Rodríguez  ha clausurat l’acte i ha agraït als ponent les seves col·laboracions.

 

IME Esport Inclusiu

IME Esport Inclusiu

Currículum ponents

 

Rafa Winckelmann, va fundar Handisport l’any 2007, des de llavors, l’entitat ha atès a més de 10000 persones amb discapacitat per a que puguin gaudir de les seves capacitats. La Fundació ha estat reconeguda al llarg de la seva trajectòria amb nombrosos premis i reconeixement.

Clara Gil, directora de la Fundació Handisport Mallorca, és Diplomada en Turisme i Grau en Protocol i col·laboradora docent a la UIB, a ESERP Business School i a la Escola Universitària Felipe Moreno

 

 

Deje su comentario